Webwinkel Vakdagen 2024 | Logic4 Webshop & Bedrijfssoftware
Bezoek op 23 & 24 januari 2024 de Webwinkel Vakdagen
Jaarbeurs Utrecht, stand 267
Bezoek op 23 & 24 januari 2024 de Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen 2024

Bezoek onze stand (267)

Tijdens de Webwinkel Vakdagen 2024 staat ons beursteam de hele dag voor je klaar. Ze beantwoorden al je vragen over hoe je je handelsbedrijf zowel online als offline kunt laten groeien. En helpen je verder wanneer het hoog tijd is voor een (nieuwe) webshop of ERP software. Alleen even een kop koffie drinken en bijpraten? Dat kan natuurlijk ook.

Waarom je bij ons moet langskomen?

  1. Om ons webshop platform met geïntegreerde backoffice te bekijken
  2. Om te leren welke voordelen alles-in-één heeft t.o.v. koppelen
  3. Om te ontdekken hoeveel tijd, gemak en geld je hiermee kunt besparen
  4. Om kennis te maken met ons enthousiaste team

Presentatie Koeman Flowerbulbs op dinsdag 23 januari om 14.45 uur (lezingenzaal 5)

Replatforming e-commerce: maatwerkoplossing of een flexibel e-commerce ecosysteem?

Koeman Flowerbulbs levert bloembollen, tuinplanten en tuinzaden door heel Europa. Replatforming van hun oude maatwerk webshops verliep desastreus (70% omzetdaling!) en iedere aanpassing leidde tot nieuwe problemen. Logic4 bracht redding met hun webshop en ERP platform. In minder dan 2 maanden na het eerste contact (Webwinkel Vakdagen 2023) wist Logic4 negen webshops succesvol live te krijgen.

De presentatie gaat in op de problemen die ontstonden door het verouderde softwarelandschap bij Koeman Flowerbulbs en de keuze voor een oplossing die niet bleek te passen. Sieger Koeman vertelt wat de overgang naar Logic4 heeft opgeleverd. Daarnaast geeft hij samen met Jorgos Thravalos inzicht in het migratieproces en de learnings voor wat betreft de keuze voor een nieuw platform.

Meer weten over Logic4 alles-in-één?

Kun je niet wachten tot de beurs? Geen probleem! Wij houden wel van een beetje snelheid. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we kijken samen hoe Logic4 jou naar het volgende niveau kan helpen.

Zoek door onze site
Demo aanvragen