Webwinkel Vakdagen 2020 | Logic4 Webshop & Bedrijfssoftware
Leading in digital commerce
Bezoek Logic4 tijdens WWV20 en ontdek hoe je het een stuk gemakkelijker kunt maken!
Leading in digital commerce

Webwinkel Vakdagen 2020

De Webwinkel Vakdagen 2020 zitten er weer op. Lees hier ons verslag van de beurs.

Als e-commerce professional kun je de Webwinkel Vakdagen niet overslaan. Het grootste e-commerce event van de Benelux vindt in 2020 voor de 14e keer plaats. Bij de 270 exposanten op de beursvloer en in de meer dan 200 sessies krijg je alle kennis en inspiratie om jouw webshop naar een hoger niveau te vliegen. Ontdek hoe je jouw B2B/B2C webshop aan de voorkant én aan de achterkant véél efficiënter en winstgevender kunt maken!

Ontvang gratis kaart >


Gratis aanmelden voor webwinkel vakdagen 2020

Stop met koppelen

Of je nou zaken doet met bedrijven of consumenten; een snelle, gebruiksvriendelijke webshop of klantportaal heb je sowieso nodig. Maar met tientallen orders per dag kun je echt niet alle productinformatie en orders gaan overtypen van het ene naar het andere systeem. Krijg jij al jeuk van het woord ‘koppeling’? En breekt het zweet je uit als je denkt aan ‘datasynchronisatie’? Haal rustig adem, want de oplossing is dichterbij dan je denkt.

100% geïntegreerde webshop

Logic4 is het perfecte omni-channel softwarepakket voor (middel)grote retailers en groothandels. B2B & B2C webshop(s), productinformatie, voorraad, inkoop, orders en boekhouding beheer je vanuit één centraal systeem. Alleen bij Logic4 is de webshop écht 100% geïntegreerd met de bedrijfssoftware. Hoe dat kan? Dat vertellen we je graag tijdens de Webwinkel Vakdagen 😉

“Het geeft veel rust om alles bij Logic4 neer te leggen. Wij kiezen voor een systeem dat volledig is en zorgt dat we direct kunnen koppelen met PostNL. Op die manier kunnen we focussen op waar wij echt goed in zijn.”

Rogier Goed, Managing partner Verf.nl

Sessie: Complete rebranding en replatforming bij Verf.nl

Budgetverf ging als een speer. Toch gooiden ze álles om: nieuwe naam, nieuwe huisstijl, nieuwe webshop en nieuwe software. Een enorm traject waarbij het bedrijf van binnen en buiten onderhanden werd genomen. In de sessie op donderdag 30 januari om 14:45 uur neemt Rogier Goed je mee achter de schermen bij Verf.nl. Als managing partner stond hij aan het roer van de rebranding en replatforming. Hij vertelt open over zijn ervaringen en sluit af met concrete tips voor ondernemers en webshopeigenaren die voor dezelfde uitdaging staan.

Meer info >

5 redenen om de Logic4 stand te bezoeken

Ons beursteam staat voor je klaar! Dit is waarom je zeker bij Logic4 moet langskomen:

 1. Om ons webshop platform met geïntegreerde backoffice te bekijken
 2. Om te leren welke voordelen alles-in-één heeft t.o.v. koppelen
 3. Om te spieken welke bedrijven in jouw branche al met Logic4 werken
 4. Om kennis te maken met ons enthousiaste team
 5. Om te voelen hoe het is om vleugels te hebben in de Motion VR Flight simulator
Ontvang gratis ticket >

“De koppeling van ons ERP systeem naar de webshop was enkelzijdig. Er ging heel veel tijd zitten in orders overtypen. Met Logic4 is dat voorbij. We zijn nu klaar voor de toekomst en hoeven niet meer over te stappen!”

Lars Kühlkamp, eigenaar Kühlkamp Buitenhout

Voordelen van Logic4 Webshop & Bedrijfssoftware

 • Alle processen in één systeem: verkoop, logistiek en administratie
 • Naadloos en realtime: voorraad en prijzen altijd actueel
 • Snellere orderdoorloop: bestellingen automatisch doorgeschoten
 • Minimale foutkans: slecht werkende koppelingen de deur uit
 • Flinke tijdbesparing: niet meer overtypen of synchroniseren
 • Meer duidelijkheid: één aanspreekpunt voor alle software
Ontvang gratis demo >

Aanmelden voor Webwinkel Vakdagen 2020

Is jouw handelsbedrijf klaar om zowel online als offline te groeien? Wordt het hoog tijd voor een (nieuwe) webshop of online klantportaal? En wil je gelijk de processen aan de achterkant strak trekken? Dan moet je tijdens de Webwinkel Vakdagen 2020 zeker even bij ons komen kijken. Ontdek zelf hoe makkelijk het is om alles in één systeem te hebben! Gewoon een kop koffie drinken en bijpraten kan natuurlijk ook. Zien we je daar?

Gratis aanmelden voor webwinkel vakdagen 2020

Are you ready for take-off?

Kun je niet wachten tot de beurs? Geen probleem! Wij houden wel van een beetje snelheid. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we kijken samen hoe Logic4 jou naar het volgende niveau kan helpen.

Zoek door onze site
Demo aanvragen