Logic4 verdubbelt statiegeld voor goed doel - Logic4
Doneer je statiegeld tijdens de Webwinkel Vakdagen
Kies jouw goede doel en Logic4 en EffectConnect verdubbelen jouw donatie.
Doneer je statiegeld tijdens de Webwinkel Vakdagen

Logic4 verdubbelt statiegeld voor goed doel

Samen het verschil maken

Op dinsdag 23 januari en woensdag 24 januari staan we samen met EffectConnect op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. We heten je van harte welkom in stand 267 (bij het cateringplein).

Gratis flesje water

Bij jouw bezoek aan onze stand bieden we je een verfrissend flesje water aan. Zoals je waarschijnlijk wel weet, wordt sinds 1 april 2023 ook statiegeld geheven op kleine plastic statiegeldflesjes. Hier willen we hier graag iets bijzonders mee doen.

Speciale inzamelbox

Je kunt je lege flesje bij ons inleveren in een speciale inzamelbox bij onze stand. Ook flesjes die je elders gekregen of gekocht hebt. En in plaats van het statiegeld aan jou uit te keren, hebben we een leuke actie. Wij zullen het totale bedrag dat we aan statiegeldflesjes hebben ingezameld, verdubbelen en doneren aan een goed doel.

Jij kiest het goede doel

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt de mogelijkheid zelf het goede doel te kiezen waaraan we de verdubbelde donatie zullen schenken. Via de deze de button hieronder kun je kiezen voor de volgende goede doelen: KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, KiKa, Stichting ALS en Stichting Opkikker.

Kies jouw goede doel>

Jouw kleine gebaar kan een groot verschil maken voor degenen die baat hebben bij deze goede doelen. Bedankt voor jouw steun en betrokkenheid bij onze actie. Samen kunnen we de wereld een stukje beter maken!

Zoek door onze site
Demo aanvragen