Vergelijkingssites Archieven - Logic4

No image

Tweakers.net

21 augustus 2020

Tweakers.net is een community die als onafhankelijke expert optreedt. Ruim een half miljoen leden delen eenzelfde passie voor technologie. Op Tweakers.net vinden consumenten recensies terug van onder andere laptops, smartphones, tablets, games en tv’s die uitgebreid zijn getest.

No image

Kieskeurig.nl

21 augustus 2020

Kieskeurig.nl is een bekende product- en prijsvergelijkingssite. Deze heeft als doel om de consument betrouwbare en onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Naar eigen zeggen bezoeken ruim 170.000 consumenten dagelijks Kieskeurig.nl.

No image

Vergelijk.nl

21 augustus 2020

Vergelijk.nl is een Nederlandse product- en prijsvergelijkingssite. Wanneer je als handelsbedrijf concurreert op kwaliteit, prijs en/of bestelgemak kan het interessant zijn om op deze site benoemd te worden. Er zijn resultaten van Vergelijk.nl die ook in Google Shopping naar voren komen.

EffectConnect

EffectConnect

21 augustus 2020

EffectConnect focust zich niet op één marketplace, maar op meerdere marktplaatsen. EffectConnect stelt bedrijven in staat om voor een vast bedrag per maand en zonder op omzet gebaseerde kosten, actief te kunnen zijn op onder meer Bol.com, Amazon en Beslist.nl. Via EffectConnect kun je jouw Logic4 webshop koppelen aan meerdere marketplaces. Hierdoor wordt productinformatie mét […]

No image

Google Shopping

21 augustus 2020

Google Shopping wordt soms een marketplace genoemd, soms een vergelijkingsplatform en soms beiden. Voor klanten is het in ieder geval een online dienst waarop uiteenlopende producten worden aangeboden door verschillende aanbieders. Kenmerkend aan een Google Shopping advertentie is een productafbeelding, producttitel, prijs en naam van aanbieder. Al dan niet aangevuld met een (ver)korte productomschrijving. Wil […]

Zoek door onze site
Demo aanvragen