Payment Service Providers Archieven - Logic4

go2UBL

go2UBL

30 december 2020

Go2UBL is een aanbieder van een cloudoplossing om facturen te converteren naar een UBL-bestandsversie voor e-facturatie. Sinds de oprichting in 2014 is het bedrijf enorm gegroeid en inmiddels zijn er ruim 25.000 gebruikers aangesloten. Go2UBL werkt rechtstreeks samen met ondernemers, accountantskantoren en softwareleveranciers, waaronder Logic4 webshop- en bedrijfssoftware. Voordelen go2UBL en Logic4 Complete backoffice inclusief […]

No image

Mollie

21 augustus 2020

Mollie is een Payment Service Provider die vele bekende betaalmethoden ondersteunt in heel Europa. Naast langer bekende betaalmethoden als iDEAL en diverse creditcards kan je via Mollie nu ook Apple Pay hanteren in Logic4 webshops.

No image

Sofort Banking (Klarna)

21 augustus 2020

Sofort werd in 2014 overgenomen door het Zweedse Klarna. Sofort Banking is een betaalmethode die in Duitsland erg populair is, maar ook in 7 andere Europese landen beschikbaar is. Vanuit integraties met meerdere Payment Service Providers is Sofort Banking als betaalmethode beschikbaar in Logic4 webshops.

No image

Giropay

21 augustus 2020

Giropay lijkt veel op het Nederlandse iDEAL. Deze betaalmethode is in Duitsland één van de meest gehanteerde betaalvormen. Giropay wordt door 80% van de Duitse banken ondersteund en is speciaal voor e-commerce omgevingen ontworpen. Net als AfterPay wordt Giropay door veel Payment Service Providers aangeboden, waaronder ook MultiSafepay, CardGate en Ingenico.

No image

Ingenico ePayments

21 augustus 2020

Ingenico ePayments is onderdeel van de Ingenico Group. Vanuit meer dan 70 landen maken diverse (handels)bedrijven gebruik van deze Payment Service Provider. Niet alleen iDEAL, Maestro, MasterCard en VISA zijn vanuit de Ingenico integratie met een Logic4 webshop mogelijk. Ook Bancontact, Giropay en Sofort Banking zijn enkele, andere voorbeelden van het brede aanbod aan betaalmethoden.

No image

PAY.

21 augustus 2020

Pay. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Waarom Pay? Pay. ontzorgt jou compleet op het […]

No image

MultiSafepay

21 augustus 2020

Als Payment Service Provider is MultiSafepay al ruim 15 jaar actief. Zij bieden een breed scala aan betaalmethoden, waaronder iDEAL, Maestro, MasterCard en VISA. Ventilatieland is een Logic4 webshop die naast voorgenoemde ook de unieke ‘iDEAL-QR’ methode betaalmogelijkheid heeft. Mede mogelijk gemaakt door MultiSafepay.

No image

Riverty

21 augustus 2020

Riverty biedt alle nieuwe diensten en producten die je al kende van AfterPay. Met tal van flexibele betaalopties om uit te kiezen, geven biedt Riverty de vrijheid om je betalingen op een manier te regelen die bij je past. Een deel van je potentiële klanten plaatst hierdoor sneller bestellingen, dan wanneer zij vooraf dienen te […]

No image

Maestro & Mastercard

21 augustus 2020

Maestro, een onderdeel van Mastercard, is vooral bekend van het pinnen. Verschillende Nederlandse banken werken met Maestro. Voor betalen in het buitenland is MasterCard één van de goedkoopste opties. De aankoopverzekering is een belangrijke reden waarom klanten voor creditcards als MasterCard. Meerdere Payment Service Providers waar Logic4 een integratie mee heeft bieden Maestro en MasterCard […]

No image

iDEAL

21 augustus 2020

iDEAL is binnen Nederland één van de meest populaire betaalmethoden. Voor bedrijven verschillen de kosten per iDEAL aanbieder. Meestal wordt uitgegaan van kosten per transactie, maar ook maandelijkse abonnementskosten kunnen aan de orde zijn. Voor meerdere iDeal aanbieders bestaat een integratie met Logic4 bedrijfssoftware.

Zoek door onze site
Demo aanvragen