Payment Service Providers Archieven - Logic4

go2UBL

go2UBL

30 december 2020

Go2UBL is een aanbieder van een cloudoplossing om facturen te converteren naar een UBL-bestandsversie voor e-facturatie. Sinds de oprichting in 2014 is het bedrijf enorm gegroeid en inmiddels zijn er ruim 25.000 gebruikers aangesloten. Go2UBL werkt rechtstreeks samen met ondernemers, accountantskantoren en softwareleveranciers, waaronder Logic4 webshop- en bedrijfssoftware. Voordelen go2UBL en Logic4 Complete backoffice inclusief […]

No image

Mollie

21 augustus 2020

Mollie is een Payment Service Provider die vele bekende betaalmethoden ondersteunt in heel Europa. Naast langer bekende betaalmethoden als iDEAL en diverse creditcards kan je via Mollie nu ook Apple Pay hanteren in Logic4 webshops.

No image

Sofort Banking (Klarna)

21 augustus 2020

Sofort werd in 2014 overgenomen door het Zweedse Klarna. Sofort Banking is een betaalmethode die in Duitsland erg populair is, maar ook in 7 andere Europese landen beschikbaar is. Vanuit integraties met meerdere Payment Service Providers is Sofort Banking als betaalmethode beschikbaar in Logic4 webshops.

No image

Bancontact

21 augustus 2020

Bancontact is in België marktleider in elektronische betalingen en actief sinds 1989. Wanneer je als handelsbedrijf jouw afzetmarkt wilt vergroten met België, dan is het slim om Bancontact als betaaloptie aan te gaan bieden. Ook deze betaalmethode wordt in Logic4 webshops ondersteund vanuit de integratie met diverse Payment Service Providers.

No image

Giropay

21 augustus 2020

Giropay lijkt veel op het Nederlandse iDEAL. Deze betaalmethode is in Duitsland één van de meest gehanteerde betaalvormen. Giropay wordt door 80% van de Duitse banken ondersteund en is speciaal voor e-commerce omgevingen ontworpen. Net als AfterPay wordt Giropay door veel Payment Service Providers aangeboden, waaronder ook MultiSafepay, CardGate en Ingenico.

No image

Ingenico ePayments

21 augustus 2020

Ingenico ePayments is onderdeel van de Ingenico Group. Vanuit meer dan 70 landen maken diverse (handels)bedrijven gebruik van deze Payment Service Provider. Niet alleen iDEAL, Maestro, MasterCard en VISA zijn vanuit de Ingenico integratie met een Logic4 webshop mogelijk. Ook Bancontact, Giropay en Sofort Banking zijn enkele, andere voorbeelden van het brede aanbod aan betaalmethoden.

No image

CardGate

21 augustus 2020

CardGate is een andere Payment Service Provider. Cardgate biedt handelsbedrijven de keuze tussen meer dan 15 betaalmethoden in binnen- en buitenland. Hoe meer betalingen per maand op jouw webshop, hoe lager de kosten per transactie aan CardGate zijn. De integratie van CardGate in Logic4 bedrijfssoftware vergroot de betaalmethoden keuzemogelijkheden voor jou.

No image

PAY.

21 augustus 2020

Pay. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Waarom Pay? Pay. ontzorgt jou compleet op het […]

No image

MultiSafepay

21 augustus 2020

Als Payment Service Provider is MultiSafepay al ruim 15 jaar actief. Zij bieden een breed scala aan betaalmethoden, waaronder iDEAL, Maestro, MasterCard en VISA. Ventilatieland is een Logic4 webshop die naast voorgenoemde ook de unieke ‘iDEAL-QR’ methode betaalmogelijkheid heeft. Mede mogelijk gemaakt door MultiSafepay.

No image

AfterPay

21 augustus 2020

De betaalmethode AfterPay maakt achteraf betalen mogelijk na ontvangst van bestellingen. Een deel van je potentiële klanten plaatst hierdoor sneller bestellingen, dan wanneer zij vooraf dienen te betalen. De hierna genoemde Payment Service Providers, MultiSafepay en CardGate, bieden AfterPay als één van de vele betaalmogelijkheden aan.

No image

VISA

21 augustus 2020

VISA wil elektronisch betalen nog sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker maken. De aankoopverzekering is een belangrijke reden waarom klanten voor creditcards als VISA kiezen. Meerdere Payment Service Providers waar Logic4 een integratie mee heeft bieden VISA aan.

No image

Maestro & Mastercard

21 augustus 2020

Maestro, een onderdeel van Mastercard, is vooral bekend van het pinnen. Verschillende Nederlandse banken werken met Maestro. Voor betalen in het buitenland is MasterCard één van de goedkoopste opties. De aankoopverzekering is een belangrijke reden waarom klanten voor creditcards als MasterCard. Meerdere Payment Service Providers waar Logic4 een integratie mee heeft bieden Maestro en MasterCard […]

1 2
Zoek door onze site
Demo aanvragen