Logistiek Archieven - Logic4

No image

Yours – Copaco

21 augustus 2020

Yours van Copaco heeft haar transport, warehouse en branding services samengebracht onder de naam Yours en bieden deze aan in drie varianten: YourStock, YourProjects en YourLogistics.

No image

B2C Europe

21 augustus 2020

B2C Europe is de grootste onafhankelijke full-service provider van fulfillment-, distributie- en retouroplossingen in Europa. Met kantoren in Europa, China en de VS zijn ze in staat om de B2C e-commerce-industrie gemakkelijk toegang te bieden tot de beste bezorg- en retournetwerken voor post en pakketten.

No image

TNT

21 augustus 2020

TNT doet elke dag haar uiterste best om mensen en bedrijven over de hele wereld samen te brengen. Ze leveren met veel zorg en aandacht miljoenen pakketjes, documenten en vrachtbrieven, omdat ze begrijpen hoe belangrijk elk pakket is.

No image

GLS

21 augustus 2020

GLS levert betrouwbare verzendoplossingen, zowel landelijk, in Europa als wereldwijd. De kernmarkt is Europa, waar de GLS Group haar pakketdienst in 41 Europese en acht Amerikaanse staten aanbiedt, meestal via eigen dochterbedrijven en anders via betrouwbare partnerbedrijven.

No image

DPD

21 augustus 2020

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Veel klanten maken gebruik van deze bezorgdienst en verzendmethode. DPD is deskundig op onze eigen nationale markt en maakt deel uit van de internationale DPDgroup.

No image

UPS

21 augustus 2020

UPS, of United Parcel Service Inc., is een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als één van de grootste koerierdiensten ter wereld is UPS tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices.

No image

PostNL

21 augustus 2020

PostNL is een bekende bezorgdienst en verzendmethode dat van postbedrijf is veranderd in een logistieke dienstverlener in post en pakketten. Fysiek vervoer verzorgen zij zelf. Met bezorging tot 22:00 uur ’s avonds en op zondagen (tegen extra tarief) bestaan er veel servicemogelijkheden. In 2020 komt tenminste 50% van de omzet uit e-commerce. Dat is de […]

No image

DeliveryMatch

21 augustus 2020

DeliveryMatch is leverancier van software voor transportmanagement en verzending. Deze oplossing neemt de regie over jouw hele logistieke keten, inclusief multi-carrier connectiviteit. Met de integratie van Deliverymatch in Logic4 ERP optimaliseer je het logistieke proces voor je webshop en bied je real-time betrouwbare bezorg-, aflever- en afhaalopties. Zo wordt jouw logistiek inzichtelijk, betrouwbaarder en goedkoper.

No image

SendCloud

21 augustus 2020

Met SendCloud verzendsoftware kan je het proces van verzenden en retouren voor je webshop optimaliseren. SendCloud werkt met verschillende vervoerders. PostNL, DHL en UPS zijn bekende voorbeelden.

No image

Shops United

21 augustus 2020

Shops United is expert op het gebied van snelle en goedkope pakketverzending. Zij bieden een complete verzendoplossing voor alle pakketten in binnen- en buitenland. Het vervoer wordt uitbesteed aan een select aantal gerenommeerde partners gericht op nationale en internationale verzendingen.

No image

nShift (Transsmart)

21 augustus 2020

nShift, voorheen Transsmart, is gespecialiseerd in internationaal leveringsbeheer. Verladers (pakketverzenders) die transporteurs zoeken voor hun producten, kunnen daarvoor bij nShift terecht. Bij nShift zorgen ze ervoor dat verladers vanuit hun eigen ERP-systeem transporten kunnen boeken bij meer dan 400 vervoerders. nShift heeft kantoren over heel Europa en biedt oplossingen op het gebied van Delivery Management, […]

Zoek door onze site
Demo aanvragen