Thuiswinkel waarborg - Logic4

Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, uitgegeven door belangenvereniging Thuiswinkel.org. Momenteel zijn er meer dan 2.200 webwinkels aangesloten. Consumenten en zakelijke klanten mogen erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund en alle leden worden jaarlijks gecertificeerd.

Categorie
Keurmerken & Reviews
Website
thuiswinkel.org Bekijk alle partners

Blogs gerelateerd aan Thuiswinkel waarborg

Betrouwbare webshop is meer dan een keurmerk logo

Betrouwbare webshop is meer dan een keurmerk logo

20 december 2018

Maximaal vertrouwen in e-commerce? Betrouwbaar overkomen begint met betrouwbaar zíjn. Daarvoor heb je webshop software nodig waarop je kunt bouwen.

Logic4 is nu business partner van Thuiswinkel.org

Logic4 is nu business partner van Thuiswinkel.org

17 februari 2016

Belangenvereniging Thuiswinkel.org onderstreept de kwaliteit en innovatie van onze webshop software. “Dit certificaat is een blijk van waardering.”

Meer weten over dit keurmerk?

Wil je meer weten over de integratie van het Thuiswinkel waarborg keurmerk in Logic4 ERP & webshop software? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoek door onze site
Demo aanvragen