PAY. - Logic4

PAY.

Pay. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

Waarom Pay?

Pay. ontzorgt jou compleet op het gebied van betalingen, zodat jij je kunt focussen op je core business en verdere groei kunt realiseren. Zo faciliteert het bedrijf niet alleen de betaling, maar creëren zij ook een zo soepel en veilig mogelijke verkoopervaring voor jou én voor je klanten. Met een hogere conversie als resultaat.

De voordelen van Pay.

De alles-in-één betaalprovider
Eén contract, één integratie, één uitbetaling, één factuur. Je kunt zelfs in 15 minuten live zijn. En Pay. heeft eenvoudige aflettermodules voor de bekende boekhoudprogramma’s. Met hun synchronisatiemodule zet je automatisch een bestand in ieder gewenst formaat klaar. Makkelijker wordt het niet.

Alle populaire betaalmethoden binnen Nederland en Europa
Jouw klanten betalen zoals zij dat graag willen. Zo zorgt Pay. voor méér orders en een hogere conversie. Pay. is ook nog eens gespecialiseerd in achteraf betalen, gespreid betalen en betalen op krediet.

Jouw betalingen altijd inzichtelijk en bij de hand
Het Pay. platform geeft je real-time inzicht in al je betalingen, zelfs onderweg met de handige Pay. app.

Pay. is altijd bereikbaar voor hulp en advies
Persoonlijke service is in Pay.’s optiek essentieel. Daarom heb je dus altijd toegang tot je eigen accountmanager, technische support via chat, mail en telefoon en de 24/7 storingsdienst.

 

Categorie
Payment Service Providers
Website
pay.nl Bekijk alle partners

Blogs gerelateerd aan PAY.

Waar moet een goede Payment Service Provider aan voldoen?

Waar moet een goede Payment Service Provider aan voldoen?

15 november 2019

Lees in dit gastblog van onze partner PAY wat een PSP voor jouw webshop kan betekenen.

Meer weten over deze integratie?

Wil je meer weten over de integratie van Pay. in Logic4 ERP & webshop software? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoek door onze site
Demo aanvragen