Mandrino - Logic4

Mandrino

Mandrino helpt je systemen op een moderne, flexibele manier te koppelen. Of het nu gaat om datakoppelingen voor e-mailmarketing, marketing automation, customer profiling of dashboarding, wij bieden standaardoplossingen voor veel voorkomende situaties, en denken graag met je mee hoe we het nog slimmer, makkelijker en efficiënter kunnen maken. Heb je meer wensen? Dan breiden we een standaardkoppeling voor je uit. Als dat niet kan bouwen we een nieuwe voor je.

Het Mandrino connectorplatform is letterlijk de spil tussen systeem A en B. Het maakt het mogelijk dat systemen dezelfde taal spreken en opdrachten kunnen geven en uitvoeren om bepaalde functies mogelijk te maken. Koppel eenvoudig jouw webshop, CDP, e-mail marketing automation of dashboarding aan elkaar. Onze koppelingen bevatten de meest gevraagde (e-commerce) functies. Flexibel uit te breiden met jouw wensen en branchespecifieke functies.

Dus heb je een koppelvraagstuk, neem dan contact op en profiteer van onze decennialange ervaring op het gebied van data, databases, koppelingen en SAAS-ontwikkeling.

Categorie
Online marketing
Website
Mandrino.io Bekijk alle partners
Zoek door onze site
Demo aanvragen