EffectConnect - Logic4

EffectConnect

Toen we in 2012 na al 10 jaar actief te zijn geweest in de e-commerce onze eerste versie van EffectConnect lanceerden, waren we de enige oplossing in de markt die een connector aanbood voor marketplaces zoals bol.com.

Nu, meer dan 10 jaar verder, zijn er veel ‘connectors’. En dat is precies wat EffectConnect niet meer is. In de afgelopen jaren hebben we geleerd dat succesvol zijn op marketplaces om veel meer gaat dan het hebben van een connectie om voorraad bij te werken. Samen met onze gebruikers van het eerste uur, zoals Planet Happy, Betersport, Habitas, Bopita, Proforto en Smulders Textiel, hebben we ons platform uitgebouwd tot een compleet integratie platform.

Door functionaliteiten die je helpen om winstgevend te groeien, zoals onze dynamic pricing engine en onze ABC-analyses, te combineren met de jarenlange expertise van ons team en de specialismen uit ons betrouwbaar netwerk kunnen we garanderen dat onze klanten winstgevender worden.

Wat vind je bij EffectConnect

  • Makkelijk te gebruiken software: Eén overzichtelijke cockpit voor alle marketplace activiteiten. Marketplaces en andere tools koppel je eenvoudig via de EffectConnect App store.
  • Slimme functionaliteiten voor winstgroei: Verbeteren wat je hebt is soms makkelijker dan nieuwe winst vinden uit een andere bron. Daarom werken we naast het koppelen van nieuwe marketplaces veel aan slimme tools die jouw winstgevendheid kunnen vergroten op de marketplaces waar je al op verkoopt. We gebruiken onze Repricer om ervoor te zorgen dat je altijd al je producten met winst verkoopt en met de best mogelijke prijs het koopblok wint van jouw concurrenten. Ook kun je met de kracht van Artificial Intelligence eenvoudig jouw gehele productcatalogus vertalen.
  • Expert team binnen handbereik: Ons team van ervaringsdeskundigen werkt al sinds 2012 met marketplaces. Niet alleen met de integraties, maar we hebben ook in jouw schoenen gestaan als marketplace verkoper! Wij helpen je met het identificeren en benutten van winstgevende groeikansen. Ook helpen we je met het inrichten van pricing scenario’s die het koopblok winnen!
  • Betrouwbaar netwerk: Via EffectConnect heb je korte lijntjes naar insiders bij de marketplaces. Ook krijg je via de EffectConnect App store toegang tot de beste service oplossingen in de markt voor bijvoorbeeld AI-inkoopalgoritmes, branding, advertising en fulfilment.

Altijd streven wij ernaar om samen de beste te zijn!

Categorie
Marketplaces, Vergelijkingssites
Website
effectconnect.com
Neem contact op met
sales@effectconnect.com Bekijk alle partners

"Voor mij als programmeur liggen eenvoud en intelligent werken dicht bij elkaar. De programmeur in mij is van nature op zoek naar vereenvoudiging en zoekt naar intelligente werkwijzen om met minder inspanning hetzelfde (of een beter) resultaat te bereiken. Deze manier van denken loopt als een rode draad door EffectConnect: maximaal resultaat op een zo efficiënt mogelijke manier voor onze klanten."

Bart Vintcent CEO EffectConnect

Blogs gerelateerd aan EffectConnect

Belang van kwalitatieve brondata

Belang van kwalitatieve brondata om succesvol te kunnen verkopen op marketplaces

23 februari 2022

Kwalitatieve brondata speelt een grote rol binnen de e-commerce. Goede brondata is van groot belang voor het succesvol kunnen verkopen via marketplaces

Eigen webshop en Amazon combineren – do’s en don’ts

Eigen webshop en Amazon combineren – do’s en don’ts

20 maart 2020

Hoe zet je Amazon slim in naast je eigen (bestaande) webshop?

De beste online afzetkanalen voor jouw producten

De beste online afzetkanalen voor jouw producten

22 oktober 2019

Wat zijn de verschillen tussen marketplaces, vergelijkingssites en verwijzingssites? En hoe haal je hieruit meer omzet?

Waarom verkopen via marketplaces?

Waarom verkopen via marketplaces?

8 april 2019

Waarom zou je wel of juist niet verkopen via marketplaces en hoe werkt zo’n online marketplace voor jou als verkopende partij?

Meer weten over deze integratie?

Wil je meer weten over de integratie van EffectConnect in Logic4 ERP & webshop software? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoek door onze site
Demo aanvragen