EffectConnect - Logic4

EffectConnect

EffectConnect is een marketplace integratie platform voor merken, groothandels, e-commerce organisaties en retailers die hun enterprise- of e-commerce systemen willen koppelen met marketplaces door heel Europa. EffectConnect biedt robuuste software voor organisaties die hun verkopen via marketplaces willen optimaliseren en tegelijk hun winst hierbij willen maximaliseren. EffectConnect doet dit op basis van een eerlijk prijsmodel, gebaseerd op een prijs per order in plaats van een percentage van de omzet.

Via EffectConnect kun je jouw Logic4 webshop koppelen aan meerdere marketplaces. Hierdoor wordt productinformatie mét vereiste specificaties vanuit Logic4 bedrijfssoftware direct naar marktplaatsen gestuurd, worden orders automatisch doorgestuurd, is je voorraad op marktplaatsen altijd actueel en heb je door de track&trace koppeling je leverbetrouwbaarheid goed onder controle. Meer bereik, meer verkopen, minder moeite.

Categorie
Marketplaces, Vergelijkingssites
Website
effectconnect.com
Neem contact op met
sales@effectconnect.com Bekijk alle partners

“Waarom zou je meer betalen voor de verwerking van een order ter waarde van €200, dan voor een order van €20. De software doet exact hetzelfde!"

Bart Vintcent CEO EffectConnect

Blogs gerelateerd aan EffectConnect

Belang van kwalitatieve brondata

Belang van kwalitatieve brondata om succesvol te kunnen verkopen op marketplaces

23 februari 2022

Kwalitatieve brondata speelt een grote rol binnen de e-commerce. Goede brondata is van groot belang voor het succesvol kunnen verkopen via marketplaces

Eigen webshop en Amazon combineren – do’s en don’ts

Eigen webshop en Amazon combineren – do’s en don’ts

20 maart 2020

Hoe zet je Amazon slim in naast je eigen (bestaande) webshop?

De beste online afzetkanalen voor jouw producten

De beste online afzetkanalen voor jouw producten

22 oktober 2019

Wat zijn de verschillen tussen marketplaces, vergelijkingssites en verwijzingssites? En hoe haal je hieruit meer omzet?

Waarom verkopen via marketplaces?

Waarom verkopen via marketplaces?

8 april 2019

Waarom zou je wel of juist niet verkopen via marketplaces en hoe werkt zo’n online marketplace voor jou als verkopende partij?

Meer weten over deze integratie?

Wil je meer weten over de integratie van EffectConnect in Logic4 ERP & webshop software? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoek door onze site
Demo aanvragen