Copernicus - Logic4

Copernicus

De integratiespecialist voor het koppelen van datastromen

Bij Copernicus hebben ze een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Copernicus ondersteunt organisaties bij het veilig uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners met hun eigen integratieplatform Niklas. Copernicus maakt het voor organisaties mogelijk om te koppelen met alle handelspartners, in elk gewenst formaat en met een groot aantal ERP, WMS en e-commerce systemen.

Voor logic4 verzorgt Copernicus maatwerk koppelingen. Zodra Logic4 met een klant in gesprek gaat en duidelijk is dat er gekoppeld (maatwerk) moet worden, worden de experts van Copernicus erbij gehaald. Dat gebeurt al in een vroeg stadium zodat zij al snel in het traject kunnen adviseren, terwijl Logic4 de hoofdaannemer blijft. Logic4 en Copernicus hebben de afgelopen twee jaar diverse projecten succesvol afgerond waardoor Copernicus inmiddels ook uitstekend bekend is met de Logic4 API-laag en alle endpoints die daarbij horen.

Categorie
IT-dienstverlener
Website
copernicus.nl Bekijk alle partners

"Klanten noemen ons een vriendelijk bedrijf om mee te werken, benaderbaar. Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring en kennis op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling en hebben zo al veel bedrijven geholpen. Gecombineerd met onze kennis van en ervaring met het Logic4 pakket, én ons eigen integratieplatform Niklas, is het de klant die profiteert van deze succesvolle samenwerking."

Egbert Ellenkamp Directeur Copernicus
Zoek door onze site
Demo aanvragen