ChannelEngine - Logic4

ChannelEngine

Met ChannelEngine kun je jouw bedrijf volledig integreren met de belangrijkste internationale marketplaces, productfeeds en klik- en advertentiekanalen. Op deze manier helpt ChannelEngine retailers, merken en distributeurs om miljoenen nieuwe klanten te vinden. De volledige integratie met Logic4 betekent dat je vanuit het Logic4 ERP systeem blijft werken. Productinformatie en voorraadniveaus worden gesynchroniseerd met de door jou gekozen marketplaces en alle informatie blijft actueel. Orders vanuit een marktplaats worden doorgestuurd naar Logic4. Deze integratie zal je helpen om meer te verkopen en internationaal te groeien.

ChannelEngine laat globale gedistribueerde e-commerce toe, die door een krachtige reeks tools en partner-ecosystemen wordt beheerd, om verkoop en winst te maximaliseren en tegelijkertijd de complexiteit van internationale verkoop te verminderen, en de inspanning en het benodigde aantal arbeidskrachten voor direct consumer e-commerce te verminderen. ChannelEngine overbrugt elke kloof tussen de huidige ERP/PIM/WMS/e-commerce-platforms en externe verkoopkanalen.

Ze helpen merken om controle te krijgen door direct op meerdere online marketplaces te verkopen.
Ze helpen distributeurs om hun inkomsten te vergroten met betere marges.
Ze helpen retailers om meer producten te verkopen op plaatsen waar klanten op zoek zijn naar hen.

Categorie
Marketplaces
Website
channelengine.com Bekijk alle partners
Meer weten over deze integratie?

Wil je meer weten over de integratie van ChannelEngine in Logic4 ERP & webshop software? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoek door onze site
Demo aanvragen