Webshop laten ontwerpen | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Je eigen, unieke webshop
Een professioneel design met jouw huisstijl en volgens de nieuwste standaarden.
Je eigen, unieke webshop

Webshop laten ontwerpen?

Een B2B/B2C webshop laten ontwerpen met je huisstijl erin verwerkt. Groothandels en retailers hebben wensen die Logic4 uiteraard niet overslaat. Tijdens een intake vraagt onze designer om input, huisstijlbestanden en meer. Vervolgens ontvang je een persoonlijk, authentiek ontwerp dat je zelf beoordeelt voordat wij verdergaan met bouwen.

Huisstijl, wensen én conversies

Bij het ontwerpen van een webshop staan meerdere zaken centraal. Zo wil je niet alleen jouw huisstijl terugzien, maar heb je vaak tevens aanvullende wensen. Tegelijkertijd spreekt het voor zich dat jouw webshop voor conversies (transacties) moet gaan zorgen. Hulp van een design & conversie specialist is daarom zeker geen overbodige luxe!

Gratis demo aanvragen

Logic4 webshop laten ontwerpen in het kort

  • Professioneel design in jouw huisstijl
  • Geen standaard templates, maar op maat voor jou gemaakt
  • Persoonlijke intake met een designer
  • Direct verbonden aan de geïntegreerde Webshop & ERP software

Krachtige webshop laten ontwerpen

Een webshop laten ontwerpen vraagt om eigen input. Zodat jullie met vertrouwen een webshop laten bouwen. Tegenwoordig bestaat een goed ontwerp namelijk niet alleen uit wonderschoon uiterlijk vertoon. Minstens zo belangrijk is dat het ontwerp aanzet tot conversies (transacties). Laat staan dat de shop snel geladen wordt en gebruiksvriendelijk is. Je wilt immers (in Google) goed gevonden worden, toch? Een responsive webshop komt dan goed van pas.

Persoonlijke intake met onze designers

Je stapt niet zomaar over op een nieuwe webshop met een nieuw design. Daarom doorloop je bij Logic4 onze unieke Onboarding. Tijdens de Kick-off bijeenkomst schuift één van onze designers aan. Hij of zij luistert naar jullie wensen en vraagt naar bestaande huisstijlelementen zoals logo, kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Met alle ontvangen input gaat hij of zij vervolgens hard voor jullie aan de slag om een homepage design te ontwerpen. Na feedback, eventuele aanpassingen en een definitief akkoord starten we met het bouwen van de shop. We maken hierbij veelvuldig gebruik van CSS standaarden, zodat jouw webshop niet alleen mooi, maar ook snel wordt en blijft!

“Je fysieke winkel moet er goed uitzien, maar dat geldt ook voor online. Anders red je het niet meer. De webshop moet snel en responsive zijn en een beetje sexy ogen.”

Niel Dijkgraaf, eigenaar Dijkgraaf-Rijsdorp

Webshop design op maat

Webshops ontwerpen is een vak. Naast dat je creatief moet zijn qua kleuren, moet je ook de technische kennis hebben over hoe het in de praktijk gaat werken. Zelf gaan knutselen zonder achtergrondkennis van het platform is niet aan te raden. Bij sommige andere webshop platforms heb je de keuze uit een aantal standaard templates. Makkelijk, maar niet bepaald onderscheidend. Kies je voor het Logic4 webshop platform, dan kies je voor een design op maat. Het is jouw online visitekaartje. Dat moet dus perfect bij jouw bedrijf passen!

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Je webshop bezoekers omver blazen

Vraag een vrijblijvende demo aan. Zie met eigen ogen de krachtige Logic4 Webshop & Bedrijfssoftware (online of op locatie).

Zoek door onze site
Demo aanvragen