Webshop blog en nieuws | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Houd jouw klanten op de hoogte
Speel je webshop in de kijker door regelmatig interessante blogs en bedrijfsnieuws te plaatsen.
Houd jouw klanten op de hoogte

Webshop blog en nieuws

De webshop blog wordt vaak onderschat. En dat terwijl we steeds vaker online zijn. Slimme groothandels en detailhandels zijn bewust van de kracht van content marketing. En weten via hun webshop blog extra klanten aan te trekken. Daarom zit deze functionaliteit standaard in het webshop platform van Logic4.

Expertise tonen en overtuigen

Toon sterk de expertise van jouw handelsbedrijf door blogs te schrijven en delen. Daarbij helpen blogs om als webshop beter gevonden te worden in zoekmachines. Nieuwsberichten zijn praktisch om jouw webshop bezoekers op de hoogte te houden. Denk bijvoorbeeld aan nieuws over jubilea, gewijzigde openingstijden, gewonnen prijzen, behaalde keurmerken en een verhuizing. Specialisten in zowel B2B als B2C marketing willen niet meer zonder content marketing.

Gratis demo aanvragen

Nieuws verspreiden met Logic4 in het kort

  • Blogs en nieuwsberichten aanmaken, wijzigen en verwijderen
  • Berichten tonen per categorie en per auteur
  • Berichten vooraf inplannen voor latere publicatie
  • Content marketing met de geïntegreerde Webshop & ERP software

Webshop blog aanmaken, wijzigen en verwijderen

Een webshop blog draagt bij aan webshop ontwikkeling. Regelmatig nieuws verspreiden heeft meerdere voordelen. Beantwoord veelvoorkomende vragen en licht artikelen of speciale (seizoens)acties uit. Zo verlaag je de aankoopdrempel bij twijfels of zet je aan tot extra aankopen.

Met het regelmatig bijhouden van een webshop blog geef je een signaal af dat je webshop up-to-date is. Blogpagina’s zijn een sterke aanvulling op je al langer bestaande webshop content, zoals categoriepagina’s, een Over ons pagina en informatie over verzending en betaling.

Vriendelijk voor zoekmachines

Zoekmachines waarderen rijke, actuele en originele blogs. Zoekwoorden in koppen en paragrafen hanteren is een goed begin. Nog sterker is het om deze ook in paginatitels en meta-omschrijvingen te verwerken.

Met afbeeldingen maak je blogs extra aantrekkelijk. Door deze met alt-tags te omschrijven begrijpen ook zoekmachines de inhoud hiervan. Andere slimme methoden zijn het gebruik van interne en externe links, het invoegen van video’s en de mogelijkheid voor vragen. Allemaal opties waarmee je jouw Logic4 webshop sterker en beter vindbaar maakt.

Whitepaper Bedrijfssoftware vergelijken

Iedereen wil natuurlijk de best passende bedrijfssoftware, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In deze whitepaper lees je over de afwegingen die je moet maken bij het kiezen voor het beste pakket.

Download whitepaper

Video's voor elk formaat

Een video maken kost misschien even tijd. Tegelijkertijd is je onderscheiden van concurrenten hierdoor een stuk makkelijker. Niet elke concurrent neemt immers hiervoor de tijd. Daarbij wordt een rijke blog met afbeeldingen en video sneller gedeeld via social media.

Video’s dragen dus sterk bij aan de verrijking van content. Bovendien zegt een bewegend beeld nou eenmaal meer dan 1000 woorden, niet waar? Met de webshop software van Logic4 heb je alles in huis om jouw webwinkel te verrijken met kwalitatieve content die klanten aan je bindt.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Inspireer meer, groei in bezoekers

Haal meer uit e-commerce via de webshop blog functie in Logic4 software. Krijg een gratis demo van Logic4 ERP & Webshop software en zie hoe.

Zoek door onze site
Demo aanvragen