Een veilige webshop | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
100% zeker een veilige webshop
Hoge veiligheidsstandaarden door SSL, anti-DDoS, regelmatige back-ups en updates.
100% zeker een veilige webshop

Een veilige webshop vraagt om de beste beveiliging

Handelsbedrijven verdienen een veilige webshop. Daarom werken we bij Logic4 voortdurend aan veilige webwinkels voor onze klanten. Hieronder lees je terug hoe wij de webshop beveiliging aanpakken. Want jouw bedrijf en klanten hebben allen belang bij een veilige online omgeving.

Geen handelsbedrijf kan zonder veilige data

Bij software voor groothandels en detailhandels mag de beveiliging niet worden onderschat. Je wilt dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot de juiste data. Dat klanten veilig kunnen betalen. En dat je niet bang hoeft te zijn voor datalekken. Daarom worden Logic4 webshops altijd aan uitgebreide beveiligingstests onderworpen!

Gratis demo aanvragen

Logic4 software beveiliging in het kort

  • Webshops altijd met HTTPS SSL certificaat
  • 100% score op Qualys Vulnerabilities check, Security A rating, IPv6
  • Nationale anti-DDoS Wasstraat
  • Altijd een veilig geïntegreerd webshop & backoffice pakket

Een veilige webshop kan niet zonder SSL certificaat

Een veilige webshop staat voorop. En voor veilig internetbankieren is het er altijd, maar misschien viel het je nooit echt op. De melding ‘Beveiligd’ of ‘Veilig’ bij URL’s samen met de ‘s’ achter ‘http’. Toch is deze erg belangrijk. Het geeft namelijk aan dat er sprake is van een SSL certificaat (Secure Sockets Layer). Dit protocol staat voor sterke encryptie. Specifieker gezegd, bij alle data die verstuurd wordt vindt authenticatie plaats van de server en versleuteling van de communicatie. Dit is nodig om onder meer login- en betalingsgegevens te beveiligen. Voor Logic4 webshops is https en SSL absoluut onmisbaar.

100% score op veiligheidstest

Cybercriminaliteit komt steeds vaker in het nieuws. Voor veilige webwinkels zeker iets om bij stil te staan. Want wie houdt er nou van hackers, datalekken en phishing? De specialiteit van Qualys is mogelijke kwetsbaarheden van cloud software opsporen en analyseren. Met de Qualys Vulnerability Management tool houden we de beveiliging van onze webshop software scherp in de gaten. Sterker nog, tegen DDOS aanvallen, cookie misbruik en clickjacking is de software al uitstekend beveiligd. Ons webshop platform haalde niet voor niets een 100% score op de veiligheidstest.

“De webshop is beveiligd met een inlog en is volledig geïntegreerd met de bedrijfssoftware. Door de integratie zijn het bestelgemak en de verwerking in de backoffice een stuk vereenvoudigd.”

Nicoline Jansen-Meulman, Algemeen directeur Innofeet

Webshop software die actueel blijft

Een verouderd platform is één van de belangrijkste oorzaken achter hacken, skimming, phishing en andere akelige situaties. Geen enkel bedrijf was graag onderdeel van de 250 Nederlandse webshops die eerder zijn gehackt. Daarom werken we voortdurend aan security en houden we voor veilige webwinkels de Logic4 shops continu actueel. Dit middels tweewekelijkse updates die voor alle gebruikers beschikbaar zijn. Zonder extra kosten.

Whitepaper Software vergelijken?
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Ook een veilig webshop platform?

Vraag een vrijblijvende demo aan van Logic4 webshop & backoffice software (online of op locatie).

Zoek door onze site
Demo aanvragen