Multichannel en multishop | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Multichannel voor elk type klant
Verkoop makkelijk online én offline, beheer meerdere webshops en zet meerdere talen in vanuit één centrale backoffice.
Multichannel voor elk type klant

Multichannel met webshop, multishop, talen en valuta’s

Multichannel webshops sluiten sterk aan op niche-doelgroepen van handelsbedrijven. Profiteer ook van multishop, multi language en multi currency functies. Met Logic4 Webshop software beheer je gemakkelijk één of meerdere webshops vanuit één centrale backoffice.

Voor iedereen hetzelfde systeem

Met Logic4 behaal je niet alleen meer efficiëntie. Ook ziet iedereen dezelfde informatie, omdat je met één systeem werkt voor al je webshops. Dit voorkomt een hoop zinloze discussies. De geïntegreerde backoffice is de grote kracht achter één of meerdere Logic4 webshops. Jouw personeel en jouw klanten begrijpen snel genoeg waarom!

Gratis demo aanvragen

Multi functies van Logic4 webshops in het kort

  • Multichannel: Verkoop makkelijk online én offline
  • Multishop: Meerdere webshops aansturen vanuit één systeem
  • Multi language: Hanteer de lokale taal en behaal meer conversie
  • Multi currency: Sluit valuta aan bij die van jouw doelgroep
  • Alles van toepassing bij de geïntegreerde Webshop & ERP software

Multichannel

Multichannel komt veel voor bij groothandels en retailers. Anders gezegd verkopen aan klanten via meerdere kanalen. Online in de webshop en offline in de winkel of showroom. De ervaring van jouw klanten verbetert wanneer de voorraadstatus in je webshop overeenkomt met de aanwezige voorraad in de winkel en/of het magazijn.

Ook de ervaring van jouw personeel en klanten verbetert. Denk dan bijvoorbeeld aan webshop orders en retouren die direct staan verwerkt in de boekhouding. Zonder hinder van synchronisatie en koppelingen met andere (beperkte) systemen. Multichannel is één van de vele voordelen van Logic4 alles-in-één bedrijfssoftware en webshop platform.

Multishop

Naast multichannel beheer je met de multishop functie meerdere webshops met eenzelfde systeem: Logic4. Net als bij één webshop worden andere systemen voor inkoop, kassa, boekhouding, voorraad-, artikel- en relatiebeheer overbodig. Bovendien kun je vanuit één administratie werken. Hiermee voorkom je dat er ‘dubbele debiteureninformatie’ ontstaat rondom eenzelfde klant of leverancier. Met meerdere webshops actief zijn kan je omzet verhogen en de klantervaring verbeteren. Welke domeinnamen je hierbij hanteert is een eigen keuze. Ook is de multishop een slimme methode om met verschillende assortimenten, artikelen en/of artikelcategorieën de sterkste posities in Google na te streven.

Multi language en multi currency

Ook zijn er multi language functies in Logic4 webshop software. Wist je al dat het vertalen naar meerdere talen significant verschil maakt en de omzet en conversieratio verhoogt? Engelstalige, Duitstalige en Franstalige webshops zijn voorbeelden van meertalige webshops waar bestaande Logic4 klanten al gebruik van maken.

Is jouw handelsbedrijf op zoek naar meerdere talen en valuta’s zoals bijvoorbeeld Engels, Euro’s en Ponden? Ben je internationaal actief of voornemend dit op korte termijn te zijn. Neem contact met ons op bij vragen of ontvang direct onze gratis whitepaper over Cross border e-commerce.

Gratis whitepaper
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Bedien klanten multifunctioneel

Lever de beste klantervaring online en offline. Hoe? Ontvang gratis demo van Logic4 ERP & E-commerce software.

Zoek door onze site
Demo aanvragen