Loyaliteitsprogramma webshop | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Acties, aanbiedingen & cadeaus
Stimuleer klanten tot herhaalaankopen en maak ze tot echte ambassadeurs van jouw merk.
Acties, aanbiedingen & cadeaus

Loyaliteitsprogramma webshop

Een loyaliteitsprogramma helpt je als groothandel of retailer om van klanten in de webshop vaste klanten te maken. En dat loont. Het kost immers meer moeite om nieuwe klanten aan te trekken, dan bestaande klanten te behouden. Ontdek snel meer over hoe je met een webshop van Logic4 jouw klanten prikkelt en beloont!

Trek meer terugkerende klanten

Dagaanbiedingen, kortingcoupons, cadeaubonnen en bundels. Met een webshop van Logic4 kan je vele middelen inzetten die jouw klanten stimuleren om terug te keren. Dit zorgt ervoor dat loyaliteit groeit. Verblijd bezoekers en haal tegelijkertijd meer omzet binnen. Wie houdt er nou immers niet van korting?

Gratis demo aanvragen

Logic4 loyalty & promotie in het kort

  • Coupons voor kortingen, promoties en meer
  • Cadeauartikelen en cadeaubonnen
  • Spaarpunten, acties en (dag)aanbiedingen
  • Combinatie-aanbiedingen en bundels
  • Verbonden aan de geïntegreerde Webshop & ERP software

Loyaliteitsprogramma en coupons

Een sterk loyaliteitsprogramma zorgt voor meer klantenbinding. De inzet van coupons is een goed voorbeeld. Als handelsbedrijf zet je gemakkelijk couponcodes in met de alles-in-één bedrijfssoftware van Logic4.

Geef jouw webshopklanten korting bij bestellingen, bied een gratis artikel aan of laat de verzendkosten weg. Welke couponmogelijkheid je ook wilt aanbieden, met één of meerdere couponcodes, de keuze is aan jou. Via ‘Coupon statussen’ herleid je bovendien makkelijk het effect van de coupons.

Cadeauartikelen

Laat jouw klanten kiezen uit gratis cadeaus bij het afrekenen. Als de cadeaus nauw samenhangen met de behoefte van jouw klanten toon je niet alleen goodwill, maar stimuleer je ook je onderscheidend vermogen.

Mond-tot-mondreclame is nog altijd één van de krachtigste vormen van marketing. Gratis weggevertjes prikkelen deze vorm van reclame en zijn een sterk onderdeel in elk loyaliteitsprogramma.

“Logic4 is echt een waanzinnig platform dat unieke elementen heeft. Voor ons is het een heel goede match.”

Rogier Goed, managing partner Verf.nl

Spaarpunten

Beloon klanten met spaarpunten. Logic4 webshop & bedrijfssoftware geeft je de mogelijkheid om voor je loyaliteitsprogramma een spaarpuntensysteem in te zetten. Je bepaalt zelf bij welk uitgegeven bedrag de klant een spaarpunt krijgt. De klant kan meerdere spaarpunten gebruiken om korting te krijgen op nieuwe aankopen.

Een voorbeeld maakt meer duidelijk. Stel: voor elke €5 aan bestedingen ontvangt je klant 1 spaarpunt. En de waarde van elk spaarpunt is €0,25. Wanneer je klant €500 heeft besteed, dan heeft hij of zij 100 spaarpunten ontvangen. Deze punten kan hij of zij in je webshop inruilen voor 100 x €0,25 = €25 korting op de eerstvolgende bestelling.

Gratis whitepaper

Veel handelsbedrijven werken met 5 tot 10 systemen voor managementinformatie, voorraad, ordermanagement, boekhouding, webshop en meer. Herkenbaar? Ontvang de whitepaper Alles in één systeem, kan dat echt?

Lees en leer:

  1. welke 21 problemen losse systemen vaak veroorzaken;
  2. wat de voor- en nadelen zijn van koppelingen;
  3. welke onderdelen een alles-in-één systeem zou moeten bevatten.
Gratis whitepaper
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Levenslange klanten en fans

De persoonlijke demo van Logic4 Webshop & ERP software toont je functies passend bij de situatie van jouw handelsbedrijf. Vraag vandaag nog aan!

Zoek door onze site
Demo aanvragen