Klantenservice software | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Service bieden in jouw webshop
Bied jouw klanten een topservice met store locator, live chat, montagemogelijkheid en meer.
Service bieden in jouw webshop

Klantenservice software

Zonder klantenservice software is het lastig om sterke service te kunnen bieden. Als groothandel of retailer heb je nou eenmaal de behoefte aan helpdesk functies. In de webshop en ERP software van Logic4 zitten deze gelukkig inbegrepen. Lever jouw klanten de support die verwachtingen overstijgt.

Klantvragen en -verzoeken managen

Bied je klanten een platform om vragen te stellen, ideeën te delen en direct met je in contact treden. Door tickets aan te maken en aan de juiste klant te koppelen, creëer je een efficiënte workflow voor je afdeling klantenservice.

Gratis demo aanvragen

Logic4 Klantenservice in het kort

  • Platform waarop klanten al hun supportvragen kunnen stellen
  • Direct alle informatie bij de hand: gegevens, orders en facturen
  • Zoveel mogelijk handelingen geautomatiseerd
  • Efficiënte workflow voor jouw klantenservice afdeling
  • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

Klantenservice software functies

Klantenservice software gaat verder dan het ondersteunen bij inkomende vragen en verzoeken via telefoon en/of e-mail. Natuurlijk vormt dit een belangrijk onderdeel, maar klanten worden nog beter geholpen zodra vragen overbodig worden. Oftewel als zij direct vinden wat ze zoeken.

Extra webshop functies als live chat, een store locator, retouren aanmelden en optionele montage kunnen hiervoor zorgen. Hiernaast is het Product Informatie Management systeem (PIM) onderdeel van de alles-in-één Logic4 bedrijfssoftware. Een ideaal middel om klanten service te leveren met rijke productinformatie.

“De communicatie tussen de backoffice en de frontoffice in het pakket van Logic4 is fantastisch.”

Niel Dijkgraaf, eigenaar bij Dijkgraaf-Rijsdorp

Store locator

Met de store locator functie geef je jouw webshop bezoekers gemakkelijk inzicht in alle verkooppunten of dealers. Bovendien is het mogelijk om hen te laten zoeken op postcode, plaats en/of land.

Naast de Google Maps weergave toon je overzichtelijk alle bedrijfsadressen. Zo hoeft geen enkele (potentiële) klant zich ooit meer af te vragen waar je producten en/of diensten nou worden verkocht.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Elke klant de beste service

Ontdek welke middelen er allemaal zijn om jouw klanten de beste service te bieden. Krijg een persoonlijke demo van Logic4 alles-in-één webshop & ERP.

Zoek door onze site
Demo aanvragen