Klantbeoordelingen webwinkel | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Verzamel reviews voor jouw webshop
Bouw aan je online reputatie met reviews op organisatie- en artikelniveau.
Verzamel reviews voor jouw webshop

Klantbeoordelingen webwinkel

Klantbeoordelingen verzamelen kan op vele manieren en niveaus. Groothandels en retailers met een Logic4 webshop hanteren vaak een onafhankelijk klantbeoordelingssysteem. Denk aan Feedback Company, Kiyoh, eKomi of Trustpilot. Maar ook een eigen reviewsysteem (op artikelniveau) is mogelijk.

Bezoekers houden van beoordelingen

Klantbeoordelingen versterken de authenticiteit van jouw webshop. Positieve beoordelingen geven bezoekers vaak net dat extra zetje om een aankoop te doen. Ook geven zoekmachines als Google een positieve, gemiddelde klantbeoordeling weer met sterren. Dit bij de zoekresultaten van je webshoppagina’s, wat weer voor hogere doorklikpercentages zorgt!

Gratis demo aanvragen

Logic4 webshops en beoordelingen in het kort

  • Integratie mogelijkheid met alle bekende review partners
  • Reviews op bedrijfs- en artikelniveau
  • Hogere doorklikpercentages vanuit zoekresultaten met sterren
  • Overtuigend onderdeel van de geïntegreerde Webshop & ERP software

klantbeoordelingen-webwinkel-review-tool-01

Klantbeoordelingen webwinkel integratie

Klantbeoordelingen verzamelen over je webwinkel is een slimme manier om extra te overtuigen. Daarom biedt Logic4 je de integratie mogelijkheid met onafhankelijke review partners. Bekende voorbeelden zijn The Feedback Company, Kiyoh, eKomi en Trustpilot. Of je nou je huidige klantbeoordelingssysteem wilt behouden of op zoek bent naar een nieuwe oplossing voor in je webshop, we helpen en denken graag mee!

Reviews op artikelniveau

Klantbeoordelingen verzamelen voor je webshop is een goede start. Maar soms wil je bezoekers meer informatie bieden. Diverse klanten van Logic4 webshop software zetten ernaast een eigen reviewtool in op artikelniveau. Deze groothandels en retailers stellen hun klanten in de gelegenheid om hun mening te geven over specifieke producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ervaringen met geluid, installatie en/of kracht.

De integratie van klantbeoordelingssystemen en reviews zijn onderdeel van de Logic4 alles-in-één software. Meer hierover in de gratis whitepaper ‘Alles in één, kan dat echt?’

Gratis Whitepaper Alles in één

“Een veel betere webshop. Daar lag onze grootste frustratie en nu de grootste winst. We hebben meer traffic, meer online orders en krijgen veel complimenten over de webshop.”

Niel Dijkgraaf, Eigenaar Dijkgraaf-Rijsdorp

Sterren én meer klikken

Volgens verschillende studies worden zoekresultaten met sterren 30-35% vaker aangeklikt in Google. Bij advertenties noemt Google deze weergave van sterren ook wel verkopersbeoordelingextensies. Zowel in Google Shopping als bij reguliere tekstadvertenties kunnen de sterren verschijnen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je in 12 maanden minimaal 150 unieke beoordelingen hebt verworven met een 3,5 sterren waardering of hoger. Het is dus de moeite waard om hier aandacht aan te besteden in jouw webshop!

Keurmerken

Naast klantbeoordelingen bestaan er diverse keurmerken voor webshops. Deze zorgen eveneens voor extra vertrouwen onder consumenten. Logic4 is business partner van de belangenvereniging Thuiswinkel.org. Veel Logic4 webshops maken gebruik van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Andere bekende keurmerken zijn Webshop Keurmerk, WebwinkelKeur en Qshops Keurmerk. Ook deze komen terug in diverse webshops van onze klanten. Met beoordelingen en keurmerken zorgen we ervoor dat je het maximale uit je webshop haalt!

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Je webshop en reputatie versterken

Vraag een vrijblijvende demo aan en oordeel zelf over Logic4 Webshop en Bedrijfssoftware (online of op locatie).

Zoek door onze site
Demo aanvragen