Eigen domeinnaam | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Een vast adres online
Een herkenbare en goed vindbare eigen URL voor jouw webshop.
Een vast adres online

Eigen domeinnaam

Een eigen domeinnaam is waar elke groothandel of retail webshop mee begint. De domeinnaam bestaat uit letters al dan niet gecombineerd met cijfers en/of een koppelteken (-). De domeinnaam is meestal gelijk aan de bedrijfsnaam.

Krachtige domeinnamen trekken meer verkeer

Als groothandel ondernemer of retailer wil je dat je Logic4 webshop goed gevonden wordt. Hoe makkelijker (potentiële) klanten jouw domeinnaam onthouden, hoe sneller je meer verkeer trekt. Misschien heb je al een krachtige domeinnaam. Zo niet, dan adviseren wij het volgende. Kies een naam die niet te lang, gemakkelijk te onthouden en goed uit te spreken is. Pas niet meer dan 1 koppelteken (-) toe. Voorkom verkeerde interpretatie en abstracte termen.

Gratis demo aanvragen

Logic4 en je eigen domeinnaam in het kort

  • Overname bestaand of registratie nieuw domein naar keuze (mits beschikbaar)
  • Keuze uit diverse top level domains, zoals .nl, .be, .de, .com en .eu
  • Hosting van je domeinnaam en webshop met automatische back-ups
  • Maakt deel uit van de geïntegreerde Webshop & ERP software

Webshop maken met eigen domeinnaam

Wellicht is de webshop voor je groothandel of detailhandel verouderd. En ben je toe aan een nieuwe webshop. In dat geval blijft je eigen domeinnaam gewoon bewaard. We spreken ook vaak mensen die ter uitbreiding aan het oriënteren zijn. Zij willen bijvoorbeeld een B2B webshop starten met een nieuwe, eigen domeinnaam en bestelportaal. Welke situatie er bij jou ook op gaat, met Logic4 maak je eenvoudig een webshop met jouw eigen domeinnaam. Met onze krachtige webshop software als basis, en hulp van onze designer, richten we samen de shop in zoals jullie willen dat deze eruit ziet.

Bestaand of nieuw domein?

Of het nou om overname gaat van je bestaande domeinnaam of registratie van een nieuwe, Logic4 ontzorgt je tijdens het hele proces. Bovendien vragen we voor elke webshop een SSL certificaat aan. Na goedkeuring start jouw domeinnaam (voortaan) met https. Dit https-protocol heeft meerdere voordelen. Een voorbeeld is dat vertrouwelijke gegevens versleuteld worden verzonden. Hierdoor kunnen deze niet meer worden onderschept. Een ander voorbeeld is dat https een positieve impact heeft op je posities in (gratis) zoekresultaten van Google. Met andere woorden, het versterkt de SEO waarde van je webshop.

Whitepaper Bedrijfssoftware vergelijken

Iedereen wil natuurlijk de best passende bedrijfssoftware, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In deze whitepaper lees je over de afwegingen die je moet maken bij het kiezen voor het beste pakket.

Download whitepaper

Hosting webshop met automatische back-ups

Met alleen een domeinnaam ben je er niet. Daarom wordt de data van onze klanten veilig gehost binnen de Europese grenzen. Meer dan honderd handelsbedrijven hebben hierdoor geen eigen server meer nodig, blijven zelf eigenaar van de data en profiteren van automatische back-ups. Opslag is inbegrepen. We ontzorgen onze klanten graag, zodat zij niet langer na hoeven te denken over randzaken.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

De domeinnaam en webshop die bij je past

Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan van Logic4 Webshop & ERP software (online of op locatie).

Zoek door onze site
Demo aanvragen