Artikeldetailpagina's | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Rijk gevulde artikelpagina's
Specificaties, foto's en prijzen worden automatisch opgehaald uit het ERP systeem met de Product Informatie Management (PIM) module.
Rijk gevulde artikelpagina's

Artikeldetailpagina’s

Als groothandel of retailer wil je niet hoeven na te denken over ieder detail van een artikelpagina. Dat snappen we. Daarom zijn artikelpagina’s van Logic4 webshop software zo opgebouwd dat jouw potentiële klanten alle informatie die ze nodig hebben snel kunnen vinden. Uitgebreid getest en bewezen voor een hoge conversie.

Uitgebreide informatie = 17-56% meer conversies

Uitgebreide artikelinformatie op je webshop levert tot 56% meer conversies op. Denk aan artikelomschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, video’s, opties en varianten, maten en kleuren, vragen stellen, reviews op artikelniveau en meer. Alles wordt natuurlijk realtime gesynchroniseerd vanuit het PIM systeem in de bedrijfssoftware van Logic4. Dat bespaart een hoop dubbel werk en dus tijd!

Gratis demo aanvragen

Logic4 artikeldetailpagina’s in het kort

  • Rijke artikelinformatie automatisch opgehaald uit PIM systeem
  • Foto’s, (technische) tekeningen en zelfs 360 graden foto’s koppelen
  • Gerelateerde artikelen, varianten en accessoires tonen
  • Gemakkelijk artikelen toevoegen aan meerdere shops
  • Connectoren voor 2BA, EZ-base, Quantore, etc. beschikbaar
  • Belangrijk onderdeel in de geïntegreerde Webshop & ERP software

Artikelomschrijving

Voeg informatieve en aantrekkelijke productteksten toe. Zo worden jouw producten beter gevonden door zoekmachines (SEO) en worden jouw webshopbezoekers aangespoord om het artikel aan hun winkelmandje toe te voegen. Door middel van vertalingen voeg je vanuit de backoffice gemakkelijk artikelomschrijvingen in meerdere talen aan je webshops toe.

Artikelspecificaties

Een duidelijke lijst met (technische) specificaties bij elk artikel: Categorie, merk, kleur, materiaal, inhoud, vermogen, verpakkingshoeveelheid, artikelcode, etc. Jij kiest welke specificaties belangrijk zijn voor jouw assortiment en wat je wilt tonen in de webshop. Zo ontstaat er bij communicatie met je klant nooit verwarring over welk artikel bedoeld wordt.

Maak je gebruik van de 2BA connector, Quantore connector of een andere integratie met een externe productdatabase? Dan worden ook deze specificaties automatisch doorgezet naar de webshop.

“Het is prachtig dat de webshop compleet gevoed wordt vanuit het systeem. Ons volledige aanbod staat nu online.”

Rob Biester, eigenaar FP Collection

Artikelfoto's en video's

Met goede productfoto’s geef je jouw klanten een beter beeld van hoe de producten eruit zien. Vanuit de beeldbank in de webshop software koppel je gemakkelijk meerdere afbeeldingen aan artikelen. Naast foto’s kunnen dit ook (installatie)tekeningen of video’s zijn.

360 graden foto's

Klanten kunnen artikelen van alle kanten bekijken met de optie voor 360 graden foto’s. Dichter bij de ervaring van een fysieke winkel ervaring komt een webshop niet!

Whitepaper Product Informatie Management

Wie wil nou niet dat zijn shop automatisch gevuld wordt met alle verrijkte productinformatie? Het begint allemaal met een centraal PIM systeem. Lees er alles over in de whitepaper Product Informatie Management!

Ontvang gratis whitepaper

Opties en varianten tonen

Laat gerelateerde artikelen zien om klanten de keuze te geven uit meerdere opties en alternatieven. Verhoog de upsell door bijbehorende accessoires te tonen bij producten.

Maten en kleuren

Bied bezoekers van jouw webshop een stukje extra service met de mogelijkheid om een vraag te stellen over een specifiek artikel. Je krijgt automatisch een melding als het vragenformulier is ingevuld en weet precies over welk artikel het gaat.

Vraag stellen op artikelniveau

Bied bezoekers van jouw webshop een stukje extra service met de mogelijkheid om een vraag te stellen over een specifiek artikel. Je krijgt automatisch een melding als het vragenformulier is ingevuld en weet precies over welk artikel het gaat. Ook zijn reviews op artikelniveau mogelijk. Deze functie is standaard aanwezig in het Logic4 webshop platform.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Webshop software functies

Alles gevuld, meer conversie

Help jouw webshopbezoekers de juiste keuze te maken met rijke artikelinformatie. Ontdek hoe het werkt tijdens een persoonlijke demo van Logic4 ERP & Webshop software.

Zoek door onze site
Demo aanvragen