Team Optimalisatie - Logic4
Alle functionaliteiten optimaal benutten
Samen met de klant het succes maken
Alle functionaliteiten optimaal benutten

Team Optimalisatie

Een implementatie bij Logic4 is een intensieve periode waarin je samen met de implementatie consultant toewerkt naar een mooi resultaat; de livegang! Ook na de livegang staan de ontwikkelingen niet stil en kan er behoefte zijn om samen met een Logic4 consultant verdere optimalisaties te doen.

Speciaal voor Logic4 klanten die live zijn met de Logic4 software is er binnen de afdeling consultancy het Team Optimalisatie.

Wat kan Team Optimalisatie voor jou doen?

De optimalisatie consultants kunnen op verschillende manieren worden ingezet voor jouw vraagstuk(ken).

  1. De consultant komt één of meerdere dagen op locatie.
  2. Een digitale afspraak op afstand door middel van bijvoorbeeld Microsoft Teams of Teamviewer.
  3. Adviseren en samenstellen van (maatwerk) management dashboards.
  4. Het maken van een klantspecifieke Maatwerk Export Configuraties (MEC)*

* Voorbeelden zijn: – voorraadanalyse met omloopsnelheid, – ouderdomsanalyse debiteuren, – inzicht in inkoop leveranciersstaffels en/ of – export van artikeltemplates

“Je moet ervoor open staan om het pakket van Logic4 te leren begrijpen. Je kunt er ontzettend veel mee.”

Toine van Putten, eigenaar Vloervoordeel

Vraagstukken voor Team Optimalisatie

Voorbeelden van vraagstukken die voor klanten aanleiding zijn geweest om één of meer dagen met een optimalisatie consultant te boeken:

  1. “We willen de release notes van de afgelopen zes maanden met een consultant doorlopen en de ontwikkelingen implementeren die voor ons van toegevoegde waarde zijn.”
  2. “We hebben een bedrijf overgenomen en willen hulp bij de integratie in onze huidige administratie.”
  3. “Er is een nieuwe medewerker in dienst gekomen die we snel bekend willen maken met Logic4, zodat hij de rol van key-user kan gaan vervullen.”
  4. “We willen meer inzicht in onze cijfers door middel van dashboards en andere tools die Logic4 te bieden heeft.”
  5. “We hebben het gevoel nog niet alles uit het Logic4 pakket te halen. Samen met een consultant willen we nieuwe functionaliteiten ontdekken en bestaande werkwijzen optimaliseren.”
  6. “We willen een nieuwe webshop inrichten en die vervolgens live zetten.”

Herken je deze vraagstukken? Heb je door deze informatie ook behoefte gekregen om optimalisatieslagen te maken voor jouw organisatie? Stuur dan jouw verzoek naar optimalisatie@logic4.nl en binnen binnen een week wordt er contact opgenomen voor de vervolgstappen.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Ondersteuning functies

Meer weten over Team Optimalisatie?

Wil je meer weten over ons Team Optimalisatie? Ben je benieuwd naar onze webshop- en bedrijfssoftware? Ben je klant en heb je behoefte aan een consultancydag? Vul het formulier in en we helpen je graag verder.

Zoek door onze site
Demo aanvragen