Voorraadbeheer - Logic4
Voorraadbeheer
Altijd de juiste voorraadniveaus en levertijden voor jouw marketplace-verkoop.
Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Ongeacht het aantal magazijnen dat je beheert, zie je altijd de juiste voorraadniveaus en levertijden voor jouw marketplace-verkoop. Het is van essentieel belang om correcte voorraadniveaus en beloofde levertijden te tonen op marketplaces. Met geavanceerde voorraadlogica en automatische levertijdensynchronisatie, zelfs bij complexe magazijnconfiguraties, wordt dit proces volledig automatisch aangestuurd.

Altijd de juiste voorraad, zelfs bij:

  • één magazijn met meerdere vervoerders;
  • meerdere magazijnen met verschillende ontvangsttijden;
  • gedecentraliseerde magazijnen van waaruit je producten kunt afnemen;
  • combinaties van eigen magazijn en magazijn van derden;
  • dag- en tijdgestuurde magazijnwisselingen.

Je kunt altijd rekenen op nauwkeurige levertijden dankzij de data-gedreven aanpak die automatisch wordt bijgewerkt bij veranderingen in de datapunten. Ook wanneer je cut-off tijden in het weekend verschillen van doordeweeks, worden de levertijden automatisch aangepast.

Beloftes aan klanten waarmaken door optimaal voorraadbeheer

Vul het formulier hieronder in en we laten in een live demo zien hoe dit werkt.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Marketplace integratie functies

Zoek door onze site
Demo aanvragen