Statistiek & analyse - Logic4
Statistiek & analyse
Een duidelijk dashboard voor jouw marketplace verkopen.
Statistiek & analyse

Statistiek & analyse

Door middel van een overzichtelijk Sales Dashboard krijg je realtime inzicht in de verkopen per marketplace en per land. Je kunt de prestaties van jouw assortiment nauwkeurig analyseren en ontdekken waar potentieel voor verbetering ligt. Gebruik ook de inkoopprijzen en andere kostencomponenten voor een exacte berekening van de brutowinst per marketplace en per product.

Inzicht in je winstmarges

Het winstgevendheidsoverzicht geeft inzicht je winstmarges. De statistische analyse geeft een volledig overzicht van jouw marketplace verkopen, terwijl  de concurrentieanalyse je in staat stelt om je concurrentiepositie te versterken. En met dynamic pricing domineer je de Buy Box zonder verlies te lijden.

Continu optimaliseren om je winst te maximaliseren

Maximaliseer je winst op basis van statistieken en analyses. Hoe? Vraag een demo aan via het formulier hieronder.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Marketplace integratie functies

Zoek door onze site
Demo aanvragen