Ordersynchronisatie - Logic4
Ordersynchronisatie
Synchroniseer bestellingen van alle marktplaatsen met je eigen backoffice.
Ordersynchronisatie

Ordersynchronisatie

Ordersynchronisatie zorgt voor een volledig overzicht van al je marketplace-bestellingen in je backoffice. Ongeacht via welke marketplace je verkoopt. Zelfs de ordervolumes op Black Friday worden soepel verwerkt.

Altijd actuele orderupdates

De order management module geeft je een compleet overzicht van alle orders uit je marketplaces kanalen. Orders die je aandacht nodig hebben worden gemarkeerd en de orderstatus wordt op ieder moment bijgewerkt. Je ontvangt altijd actuele orderupdates. Wil je orders bekijken die aan specifieke criteria voldoen? Je kunt filteren op kanaal, datum, fulfilment type, status en meer.

Meer weten over ordersynchronisatie?

Vul het formulier hieronder in en we laten het je graag in een live demo zien.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Marketplace integratie functies

Zoek door onze site
Demo aanvragen