Meer succes op marketplaces - Logic4
Marketplaces
Alle functies die jij nodig hebt om via marketplaces te kunnen verkopen.
Marketplaces

Meer succes op marketplaces

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid netwerk van meer dan 100 verschillende marketplaces en feed platforms verspreid over heel Europa, maar ook een schat aan mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien in zowel de B2C als B2B sector. De wereld van marketplaces is een dynamische en lucratieve omgeving waar je toegang hebt tot een enorme internationale doelgroep van consumenten en zakelijke klanten.

Operationele efficiëntie

Het verkopen via marketplaces stelt je in staat om je producten en diensten te presenteren aan potentiële klanten die anders misschien nooit met jouw merk in aanraking zouden zijn gekomen. Het vergroot je merkbekendheid en kan deuren openen naar nieuwe markten. Een ander voordeel van onze marketplace-oplossingen is de operationele efficiëntie. Met één centraal beheerd systeem kun je jouw productaanbod eenvoudig synchroniseren op alle gekoppelde platforms. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar minimaliseert ook het risico op fouten en inconsistenties in jouw vermeldingen. Bovendien kunnen we je ondersteunen bij het optimaliseren van jouw aanwezigheid op de verschillende marketplaces, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën en marketingstrategieën. Hierdoor blijf je concurrerend en zichtbaar tussen andere aanbieders.

Wil jij ook meer uit de marketplaces halen en de winst voor jouw bedrijf maximaliseren?

Bekijk onze Masterclass over dit onderwerp. Tijdens deze Masterclass geeft Bart Vintcent van EffectConnect een toelichting op het belang van een goede voor- en nacalculatie met als handig vertrekpunt de ABC-analyse. Hij geeft praktijkvoorbeelden en legt uit waarom het belangrijk is om deze analyses met enige regelmaat (maandelijks) uit te voeren. Jorgos Thravalos van Logic4 vertelt hoe je met Logic4 de perfecte tools in handen hebt om alle benodigde data voor een analyse op ieder moment beschikbaar te hebben.

De masterclass terugkijken >

Masterclass Marketplaces

 

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Marketplace integratie functies

Zoek door onze site
Demo aanvragen