Fulfilment & leverbelofte - Logic4
Fulfilment & leverbelofte
Automatisch switchen tussen eigen voorraad en de voorraad bij marketplaces.
Fulfilment & leverbelofte

Fulfilment & leverbelofte

De Fulfilment Manager automatiseert voorraadbeheer voor marketplaces. Optimaliseer de logistiek tussen je eigen magazijn en de logistiek van de marketplace. Daarmee behaal je hogere marges op bestellingen vanuit je eigen magazijn, terwijl je toch de belofte voor “vandaag besteld, morgen bezorgd” kunt handhaven.

LvB-voorraad altijd inzichtelijk

Schakel naadloos tussen eigen voorraad en bol.com (LvB). Met de Fulfilment Manager is de LvB-voorraad altijd inzichtelijk. Ook kun je waarschuwingen ontvangen bij een laag voorraadniveau. Hierdoor kun je tijdig aanvullen en je bol.com fulfilmentvoordelen behouden.

Producten instellen op FBA

Werk je met Fulfilment by Amazon (FBA) dan stel je met de Fulfilment Manager je producten in op FBA. Zo heb jij altijd een hoge uptime en de beste leverbelofte!

Je winst verhogen met de Fulfilment Manager?

Vul het formulier hieronder in en we laten aan je zien hoe het werkt.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Marketplace integratie functies

Zoek door onze site
Demo aanvragen