Data Driven Repricing - Logic4
Data Driven Repricing
Automatisch beter presteren dan je concurrentie.
Data Driven Repricing

Data Driven Repricing

Data Driven Repricing is het aanpassen van de prijs van je product op een online marketplace, gebaseerd op jouw voorwaarden en concurrentie op het platform, binnen vastgestelde minimum- en maximum-prijsgrenzen. De minimumprijs voorkomt dat je onder een absoluut minimumniveau verkoopt, waardoor verlies wordt vermeden en de waarde van je product behouden blijft. De maximumprijs zorgt ervoor dat je niet te duur bent in vergelijking met de concurrentie, waardoor je aantrekkelijk blijft voor potentiële kopers.

Beter presteren dan je concurrentie

Slim gebruik van repricing verbetert je concurrentiepositie en helpt bij het bepalen van de optimale prijsstrategie. Het monitoren van prijsniveaus is essentieel vanwege variërende marktomstandigheden en concurrentiedruk. Dit dynamische proces stelt je in staat om snel te reageren op marktveranderingen en je producten competitief te houden. Implementatie van repricing-strategieën vereist een grondige analyse van markttrends, consumentengedrag en de unieke waardepropositie van je producten, wat uiteindelijk kan leiden tot een grotere omzet en winstgevendheid op de online marketplace.

Meer weten over Data Driven Repricing?

Vul het formulier hieronder in en we laten het je graag in een live demo zien.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere Marketplace integratie functies

Zoek door onze site
Demo aanvragen