Tijdregistratie software | Logic4 webshop & ERP software
Helder inzicht in uren
Zeer gedetailleerde urenregistratie voor interne taken en externe projecten.
Helder inzicht in uren

Tijdregistratie (HRM)

De tijdregistratie software module binnen het Logic4 ERP systeem helpt groothandels en retailers om inzicht in uren te houden. Leg gemakkelijk tijd vast die in interne werkzaamheden is gaan zitten. Houd verlof- en verzuimuren bij. Alle geschreven uren worden realtime verwerkt. Zo blijf je up-to-date!

Gewerkte uren voor projecten bijhouden

Het onderdeel HRM geeft je de mogelijkheid om gedetailleerd uren bij te houden. Denk aan het boeken van uren op projecten, klanten en supporttickets. In de rapportages zie je exact hoeveel uren zijn besteed aan een bepaald item, of het facturabele uren zijn geweest en of er binnen de gemaakte prijsafspraken werd gewerkt. Zo bewaak je de voortgang stuur je bij waar nodig.

Bekijk pakketten Gratis Demo

Ook online demo mogelijk.

Logic4 Tijdregistratie (HRM) in het kort

  • Realtime verwerking van geschreven uren
  • Altijd een gedetailleerd overzicht van gemaakte uren
  • Facturabel, niet-facturabel, verlof en verzuim
  • Facturen die overeenkomen met de bestede arbeidstijd
  • Onderdeel van de complete Webshop & ERP software

Flexibele tijdregistratie software

Verschillende processen vragen om tijdregistratie software die flexibel is. Als handelsbedrijf heb je je handen vol aan projecten, orders, klantvragen, personeel en meer. Het bijhouden van de hoeveelheid tijd die hierin gaat zitten kan erg nuttig zijn.

Het onderdeel HRM in Logic4 bedrijfssoftware geeft je de mogelijkheid om uren te registeren voor meerdere doeleinden. Zo houd je helder inzicht in bestede arbeidstijd en kan je bij de bedrijfsstrategie hier rekening mee houden.

“Dankzij de bedrijfssoftware van Logic4 hebben we meer controle, meer grip op onze werkzaamheden en lopen de stromen binnen ons bedrijf beter.”

Dolf Nieland, eigenaar van Fonteyn Outdoor Living Mall

Toepassingen van tijdregistratie (HRM)

Het in- en verkopen van producten is en blijft het belangrijkste proces binnen jouw handelsbedrijf. Toch kan het nuttig zijn als jouw ERP systeem ook een HRM module heeft. De tijdregistratie software binnen Logic4 helpt bij diverse toepassingen. Vier nuttige mogelijkheden zijn:

  1. Herleid activiteit en bestede arbeidstijd van werknemers.
  2. Bekijk aan- en afwezigheidsrapporten.
  3. Houd overzicht over arbeidsrelaties.
  4. Creëer en beheer nieuwe activiteiten.
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

Elke seconde is er één

Tijd registreren en besparen. Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt uitkomst. Vraag vandaag nog een persoonlijke demo aan.

Zoek door onze site
Demo aanvragen