Service en onderhoud | Logic4 ERP bedrijfssoftware & webshop
Topservice bieden
Servicecontracten, tellerstanden, planningen en onderhoudsregistratie op één plek verzameld.
Topservice bieden

Service en onderhoud

Veel handelsbedrijven voorzien in service en onderhoud van apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van koffiezetapparaten of het bijvullen van toners en papier bij printers. Logic4 ERP software biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om servicecontracten efficiënt te beheren.

Ieder abonnement accuraat bijhouden

Met Eenhedenregistratie leg je eenvoudig contracten vast, houd je tellerstanden bij, registreer je onderhoud en storingen van objecten, plan je afspraken en blijf je op de hoogte van orders, facturen en objecten. Kortom; hét middel om ieder servicecontract accuraat bij te houden.

Gratis demo aanvragen

Logic4 Service en onderhoud in het kort

  • Nauwkeurig tellerstanden invoeren en factureren
  • Overzichtelijk servicecontracten beheren
  • Slim statussen en reparaties van objecten bijhouden
  • Werken met een duidelijke serviceplanning
  • Geïntegreerd in de ERP & Webshop software

Service en onderhoud via tellerstanden

Veel service en onderhoud wordt verricht op basis van tellerstanden. Als handelsbedrijf helpen tellerstanden je om het verbruik van klanten bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan de registratie van het aantal afdrukken van printers.

Met de Eenhedenregistratie module binnen het complete ERP pakket van Logic4 houd je makkelijk tellerstanden bij. De hiervoor aangemaakte facturen komen terug bij order management. Is een factuur nog niet betaald, dan vind je deze terug onder openstaande orders. Zo hoef je nooit meer een factuur te vergeten.

“De software van Logic4 belicht het hele bedrijfsspectrum. We hebben nu in één oogopslag inzicht in alle processen.”

Tim Schimmel, managing director bij Rofra Home

Servicecontracten beheren en wijzigen

Onderhoud registreren hoeft niet moeilijk te zijn. Servicecontracten beheren ook niet. Bij het aanmaken van een servicecontract selecteer je de looptijd en de debiteur. Hiernaast plan je simpel afspraken en voeg je objecten toe. Allemaal binnen het centrale ERP systeem.

Objecten staan voor elk apparaat waar je service en onderhoud voor verricht. Ieder object heeft een eigen objectnummer en naar wens voeg je unieke serienummers toe. Wijzigt de prijs van een servicecontract, voer dan gemakkelijk (procentuele) prijsverhogingen door.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

Altijd inzicht in elk contract

Volg servicecontracten netjes op en behoud het overzicht met Logic4 alles-in-één webshop & ERP. Krijg een demo en zie hoe.

Zoek door onze site
Demo aanvragen