Projectbeheer software | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Projecten tijdig en volgens plan opleveren
Helder overzicht van projectinformatie, planningen, deadlines en budgetten.
Projecten tijdig en volgens plan opleveren

Projectbeheer software

Projectbeheer software van Logic4 is breed inzetbaar binnen de groothandel en detailhandel. Denk aan interne logistiek, voorcalculatie en urenregistratie. Denk aan facturering en projectbewaking. Alle informatie voor een specifiek project vind je in één overzicht. Zie met meerdere collega’s dezelfde gegevens op hetzelfde moment. Beheer projecten efficiënter binnen het vastgestelde budget. Uiteraard met een strak oog voor deadlines!

Planningen, budgetten, taken en meer

Registreer de tijd die jij en je medewerkers aan een project werken. Factureer uren direct door na instelling van het juiste uurtarief. Dit betekent gemak voor jou en voor je klant.

Verder stel je gemakkelijk een vooraf vastgesteld maximumbudget in en houd je het gebruikte budget van klanten bij. Je klanten zijn ervan verzekerd dat hun projecten binnen de tijd en het budget worden afgerond. Houd ze op de hoogte met op maat gemaakte rapportages.

Gratis demo aanvragen

Logic4 Projectbeheer in het kort

  • Alle projectinformatie op één locatie te vinden
  • Eenduidige stand van zaken voor ieder project
  • Gewerkte uren op projecten direct factureren aan klanten
  • Eenvoudiger binnen de afgesproken budgetten blijven
  • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

Projectbeheer en CRM projecten

Als onderneming heb je bij projectbeheer met veel klantgegevens te maken. Gegevens van bestaande klanten, prospects, leveranciers en meer. Om al deze informatie goed vast te leggen en het maximale eruit te halen is er de uitgebreide relatiebeheer software module (CRM). Voor CRM projecten is de flexibiliteit van deze module groot. Zo rangschik je bijvoorbeeld meer en minder waardevolle prospects met behulp van dropdowns.

Voorcalculatie en nacalculatie

Met voorcalculaties bereken je eenvoudig de kosten die je verwacht te maken. Met nacalculaties bereken je de kosten die daadwerkelijk zijn gemaakt. Of het nou gaat om grote of kleine projecten, de projectbeheer software binnen Logic4 helpt je om grip op winstgevendheid te houden. En bij te sturen op foutieve inschattingen die eerder zijn gemaakt.

“Zo’n geïntegreerde tool voor projectbeheer betekent voor ons een enorme efficiencyslag.”

Adriaan van Julsingha, bestuursvoorzitter van Automat Support UA

Internal Ticketing System (ITS)

De Internal Ticketing System (ITS) module wordt voor vele doeleinden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan klanten die melding maken van artikelen die beschadigd of defect zijn. Met de ITS functie houd je eenvoudig notities hiervan bij en sla je aankoopbewijzen die zijn geüpload op (garantie). Ook is de module gekoppeld aan onze ritplanningssoftware. Zo behoud je altijd het overzicht in de status van reparaties, retouren en/of naleveringen.

Whitepaper Alle orders op orde

Tips voor efficiënter ordermanagement? In deze whitepaper lees je wie er betrokken zijn bij het order management proces, welke 5 bekende uitdagingen er zijn, wat een Order Management Systeem is en welke voordelen het biedt.

Download whitepaper
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site
Demo aanvragen