POS kassasysteem | Logic4 Bedrijfssoftware & e-commerce
Het kassasysteem dat past bij jouw werkzaamheden
Gemakkelijk B2B en B2C verkopen afhandelen aan de balie of in de winkel.
Het kassasysteem dat past bij jouw werkzaamheden

POS Kassasysteem

Het POS kassasysteem van Logic4 helpt retailers en groothandels tijd besparen. Rond verkopen in de winkel sneller af, verwerk orders aan de balie nog gemakkelijker. De kassa software heeft bovendien een (optioneel) intuïtief touchscreen met geïntegreerd klantendisplay. Zo kunnen klanten meekijken tijdens het scannen en afrekenen.

Direct inzicht in de kassa-omzet

Welke producten zijn hardlopers? Hoeveel is er vandaag met PIN betaald en hoeveel contant? En wat is de omzet van deze week per filiaal? Met het POS Kassasysteem heb je direct inzicht in alle kassahandelingen. Bovendien verschijnt iedere factuur direct in de boekhouding. Bij de kassa staan snelheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid voorop, waardoor jouw medewerkers meer tijd en aandacht aan klanten kunnen besteden.

Gratis demo aanvragen

Logic4 POS kassasysteem in het kort

 • Overzichtelijk kassasysteem voor winkel en balie
 • Snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • Inzicht in alle kassastromen
 • Alle benodigde functies voor zakelijke en particuliere klanten
 • Volledig geïntegreerd in de ERP & Webshop software

POS kassasysteem bonprinters

De kassa software is waardevol voor jou, maar klanten vragen nog vaak om fysieke, papieren bonnen. Met de EpSon TM-T88 Bonprinter hebben wij uitstekende ervaringen. Beschik jij over een andere bonprinter? Geen probleem. Ook vele, andere bonprinters sluiten prima aan op de Logic4 Commerce Suite.

Contant, PIN en beiden

Of de klant nou contant wil afrekenen, met pin of een deel contant en een deel pin. Het POS kassasysteem biedt legio mogelijkheden. Bovendien kun je kiezen voor een bon, factuur of beide rapporten. Zodra de transactie is afgerond vindt er moeiteloos een nieuwe verkoop vanuit de POS plaats. Ervaar zelf de kassa software waarmee je eindeloos vooruit kunt.

“Het POS kassasysteem in onze winkels is door de functionele knoppen nu vele malen functioneler en gebruiksvriendelijker dan ons vorige POS systeem.”

Harold Schurink, adjunct-directeur van KantoorExpert

Kassa software functies

 1. Kasboeken
 2. Transacties boeken
 3. Kortingsmogelijkheid
 4. Kassabon maken/printen
 5. PIN integratie
 6. B2B + B2C verkopen in hetzelfde systeem
 7. Touch mogelijkheid

Systeemeisen POS

Het POS systeem werkt op vele systemen. Denk aan Windows, .Net Frameworks 3.5, 4.5.2 en opvolgend, maar ook Visual C++ Redistributable. Weten of het systeem voor én bij jou werkt? Wij checken het graag voor je.

Whitepaper Alles in één, kan dat echt?

Alles-in-één POS, webshop en backoffice. Kan dat echt? Download deze whitepaper en lees alles over de voor- en nadelen van koppelingen ten opzichte van een alles-in-één pakket.

Download whitepaper
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

Gemakkelijk afrekenen

Laat klanten gemakkelijk afrekenen en houd scherp alle betalingen bij. Krijg een demo van Logic4 alles-in-één webshop & ERP en zie hoe.

Zoek door onze site
Demo aanvragen