Multi-administratie | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Meerdere administraties binnen één omgeving
Naast elkaar lopende administraties gescheiden maar toch centraal beheren.
Meerdere administraties binnen één omgeving

Multi-administratie

Werkt jouw handelsbedrijf met meerdere administraties, bijvoorbeeld omdat er verschillende dochterondernemingen zijn? En lopen hierdoor de voorraad, boekhouding, orders, facturen en/of inkopen ongewenst door elkaar? Nergens voor nodig! Met Multi-administratie van Logic4 maakt het je stukken gemakkelijker.

Centraal meerdere administraties aansturen

Iedereen kan desgewenst gebruik maken van hetzelfde artikelbestand, maar de rest wordt netjes gescheiden in verschillende administraties. Dit betekent dat je nooit meer hoeft over te boeken van de ene naar de andere administratie, wat bij veel transacties een enorme klus is.

Gratis demo aanvragen

Logic4 Multi-administratie in het kort

  • Verschillende administraties lopen nooit meer door elkaar
  • Mogelijkheid om wel hetzelfde artikelbestand te gebruiken
  • Altijd het overzicht behouden en snel schakelen
  • Grote tijdsbesparing en hogere efficiëntie
  • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

Multi-administratie maakt registreren efficiënt

Heb je multi-administratie nodig voor een franchise onderneming? Of wil je een dochteronderneming oprichten? In beide gevallen krijg je te maken met meerdere administraties. Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om goede administraties bij te houden en te bewaren. Je wilt natuurlijk alles op orde, waaronder de webshop boekhouding.

Niemand heeft baat bij administraties die door elkaar lopen. Daarom beschikt Logic4 software over de multi-administratie functie. Zo maak je gebruik van wat voor elke onderneming gelijk is, evenals wat gescheiden moet blijven. Helder, efficiënt en consistent!

Hetzelfde artikelbestand

Hoe behoud je digitaal het overzicht? Hoe voorkom je prijsverschillen? Hetzelfde artikelbestand helpt een hoop. Met Logic4 software kan je deze gebruiken voor meerdere ondernemingen, meerdere winkels en meerdere webshops. Het bijhouden van administraties wordt ineens een heel stuk makkelijker!

Beschik je ook over een groot productaanbod? En is jouw voorraad verdeeld over meerdere locaties en magazijnstellingen? Ontdek dan tevens de kracht van magazijnbeheer voor een heldere administratie.

“Het softwarepakket kan vanuit het hoofdkantoor aangestuurd worden, maar alle zelfstandige vestigingen kunnen het ook voor zich gebruiken. Dat is precies waar we naar op zoek waren.”

Adriaan van Julsingha, bestuursvoorzitter Automat Support UA

Franchise opzetten?

Een franchise onderneming is een interessante methode om te groeien. In plaats van zelf extra winkels te openen is een franchise opzetten misschien nog wel lucratiever. Let er wel op dat je goede afspraken maakt met jouw franchisenemers. En dat elke franchiselocatie netjes haar financiële administratie bij kan houden.

Onder de klanten van Logic4 bevinden zich meerdere franchise ondernemingen. Zij (h)erkennen de kracht van de multi-administratie functie. Wij helpen je graag bij vragen over hoe onze alles-in-één software je helpt bij het efficiënt runnen van een franchise onderneming.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

De administratie, hoezo moeilijk?

Of je nou een dochteronderneming hebt of een franchise wilt opzetten, ervaar de demo van Logic4 ERP & Webshop software.

Zoek door onze site
Demo aanvragen