Managementinformatie | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Krachtige informatie
Betrouwbaar overzicht van kpi's, omzet, deadlines en meer bedrijfsinformatie.
Krachtige informatie

Managementinformatie

Profiteer van duidelijke dashboards met managementinformatie uit alle bedrijfsonderdelen. Als manager kun je jouw tijd immers wel beter besteden dan aan het zoeken naar de juiste informatie in allerlei losse systemen. Maak kennis met het KPI dashboard, rapportages op maat en cashflow prognoses die standaard zijn inbegrepen in de alles-in-één ERP bedrijfssoftware van Logic4.

Maak beter gefundeerde beslissingen

Managementinformatie helpt sterk om jouw handelsbedrijf in beweging te houden. Maak slim gebruik van geïntegreerde dashboards en de rapportage wizard. Bekijk de periodeomzet per debiteur en cashflow prognoses. Veel van de ruim 400 functies van Logic4 bedrijfssoftware dragen bij aan krachtige managementinformatie.

Gratis demo aanvragen

Logic4 Managementinformatie in het kort

  • Voortdurend inzicht in belangrijke managementinformatie
  • Rapportages op maat inrichten o.b.v. filters en widgets
  • Actuele data inzien en periodes met elkaar vergelijken
  • Tijdig bijsturen en inspelen op kansen
  • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

Managementinformatie op dashboards

Haal managementinformatie uit een ingericht KPI dashboard. Zonder inzicht in KPI’s ben je nergens. Deze business intelligence helpt je om betere beslissingen te maken, zowel op strategisch als tactisch niveau. Stimuleer groei, vergroot medewerkerstevredenheid en wees altijd op de hoogte!

Via het DiDi portaal in Logic4 bedrijfssoftware richt je eenvoudig een KPI dashboard in. Hierbij kun je gebruik maken van belangrijke informatie als Omzet, Omzet vs. target, Google Analytics en Grootboek. Ook zijn er vele praktische widgets beschikbaar. Denk aan Status van collega’s, Buienradar, File informatie, Storingen NS, Kalender, Klok en Weersvoorspelling.

 

Rapportages op maat

Met een ingericht management dashboard ben je goed op weg. Extra dashboards voor bijvoorbeeld sales of customer service helpen nog meer. Toch valt niet alle managementinformatie op schermen te visualiseren. Althans niet als jouw handelsbedrijf er efficiënt mee wil werken.

Gelukkig is er de rapportage wizard. Met deze wizard richt je vele (andere) rapportages op maat in. In de geïntegreerde backoffice herleid je hierna snel de informatie waar je naar op zoek bent. Eenmalig ingerichte rapportages besparen je structureel veel tijd. Naast de standaard rapportages die al direct beschikbaar zijn.

“’s Ochtends zie ik gelijk het dashboard met de omzet van gisteren per divisie in vergelijking met de afgelopen maanden. Dat hoef ik niet elke keer te berekenen, maar ik kan continu zien hoe het gaat.”

Wouter Schreuder, eigenaar TheNextShop

Cashflow prognoses

Bij cashflow, ook wel kasstroom genoemd, gaat het om de in- en uitstroom van liquide middelen. Van een positieve cashflow is sprake zodra er meer geld is binnengekomen dan uitgegeven. Kortom cashflow is het verschil in ontvangen en uitgegeven geld. De cashflow staat los van winst en verlies.

Logic4 bedrijfssoftware bevat functies om vaste inkomsten en uitgaven aan te maken, een overzicht hiervan in te zien en de cashflow te monitoren. In managementrapportages ondersteunen cashflow prognoses je bij de bedrijfsvoering. Hiernaast ben je natuurlijk verplicht om je boekhouding bij te houden.

Gratis whitepaper

Veel handelsbedrijven werken met 5 tot 10 systemen voor managementinformatie, voorraad, ordermanagement, boekhouding, webshop en meer. Herkenbaar? Ontvang de whitepaper Alles in één systeem, kan dat echt?

Lees en leer:

  1. welke 21 problemen losse systemen vaak veroorzaken;
  2. wat de voor- en nadelen zijn van koppelingen;
  3. welke onderdelen een alles-in-één systeem zou moeten bevatten.
Gratis whitepaper
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

Business intelligence

Hoe je managementinformatie slim inzet? Krijg een demo van Logic4 ERP & Webshop software en ontdek de kracht van alles-in-één.

Zoek door onze site
Demo aanvragen