Voorraadbeheer app | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Minder fouten, meer gedaan krijgen
Mobiele app functies in combinatie met scannen en bedrijfssoftware stroomlijnen je on- en offline processen. Bovendien werk je stukken efficiënter!
Minder fouten, meer gedaan krijgen

Voorraadbeheer app, inkoop app functies en meer

De behoefte aan een voorraadbeheer app, inkoop app en/of andere scan app is groot onder groothandels en retailers. Daarom zijn meerdere mobiele app functies toegevoegd aan Logic4 bedrijfssoftware. Veel handmatige acties op de vloer worden hiermee een stuk gemakkelijker.

Magazijn automatisering

Er bestaan meerdere mobiele app functies. Deze helpen je bij voorraadcontrole, voorraadverplaatsing, pickbonnen scannen, inkoopleveringen, inkooporders en verkooporders. De magazijn app draait op handscanners. Hiermee scan je (bar)codes zodat de registratie van voorraad-, inkoop- en andere magazijnprocessen altijd up-to-date blijft. Voer met Logic4 bedrijfssoftware jouw processen een stuk efficiënter uit, ook mobiel!

Gratis demo aanvragen

Logic4 Magazijn app functies in het kort

  • Minder fouten bij het scannen van pickbonnen
  • Snellere voorraadverplaatsing, meer voorraadcontrole
  • Verbeterde registratie van inkooporders en -leveringen
  • Makkelijk bijhouden van verkooporders en financiële zaken
  • Verbonden aan de geïntegreerde ERP & Webshop software

Voorraadbeheer app en barcode scanner magazijn

Voorraadbeheer app gezocht? Logic4 biedt een werkbon app functie voor pickbonnen scannen. Zocht je naar een voorraad bijhouden app, dan heb je ongetwijfeld baat bij andere app-functies voor voorraadverplaatsing en voorraadcontrole. De voorraad app functies gaan gepaard met een barcode scanner voor het magazijn. Ook wel handscanners genoemd. Voor een standaard range lijkt de Zebra TC51 of TC56 een kwalitatief sterke keuze. Voor een long range bestaat er de Zebra MC3300.  Werk je met andere scanners? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Meer weten over barcode scanning? Over een korte of lange scanafstand? Bedraad of draadloos? GS1 barcodes of 1 en 2D codes? Lees dan onze blog over barcode scanning het in magazijn.

Magazijn software met app functies voor in- en verkoop

Bij magazijn software denk je niet alleen aan een voorraad app, eerder aan magazijn automatisering in haar geheel. Hieronder ook app functies die werkprocessen bij inkoop en verkoop verbeteren en versnellen. De app functies die aan Logic4 gekoppeld zijn bevatten populaire functies. Denk aan inkooporders en -leveringen volgen, verkooporders bijhouden en meer.

“Alle producten in het magazijn worden van een sticker voorzien. Vroeger deden we dat allemaal handmatig. Met dit systeem scheelt het enorm veel tijd.”

Rob Biester, eigenaar FP Collection

Zoveel méér dan magazijn software, apps & scannen

Met alleen een voorraad bijhouden app ben je er niet. Als groothandel of retailer wil je klaar zijn voor de toekomst. Je wilt grip op alle processen houden. Scannen vormt een belangrijk onderdeel binnen magazijn software en app functies voor up-to-date registratie van voorraad, inkoop en verkoop.

Van de meer dan 400 functies van Logic4 maken app functies veel werkzaamheden in je magazijn stukken makkelijker. Tegelijkertijd gaat Logic4 verder dan het magazijn. Zo biedt het groothandels en retailers vele andere functies in één softwarepakket. Denk bijvoorbeeld aan Product Informatie Management (PIM) en de boekhouding. Het zorgt ervoor dat alle on- en offline processen samenkomen, omnichannel dus.

Is een app een must-have voor een groothandel webshop? Ontdek het zelf, ontvang gratis onze whitepaper 15 must-haves voor groothandel webshops

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

Scannend klaar voor morgen

Vervul magazijnwerkzaamheden sneller met minder fouten. Apps en barcode scanning helpen enorm. Vraag gratis demo aan van Logic4 ERP & Webshop software.

Zoek door onze site
Demo aanvragen