Boekhouding | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
De boekhoudsoftware die het je makkelijk maakt
Alles rondom financiële administratie volledig geïntegreerd in één pakket.
De boekhoudsoftware die het je makkelijk maakt

Boekhouding

De volledige boekhouding voor jouw organisatie door een accountant laten verzorgen? Dat kan, maar is niet nodig. Met de functies voor Boekhouding in het ERP & Webshop softwarepakket van Logic4 wordt het namelijk een fluitje van een cent.

Altijd inzicht in actuele cijfers

Bankafschriften inlezen, betalingen klaarzetten, de btw-aangifte doen: het systeem maakt voor zoveel mogelijk financiële handelingen automatische boekingen aan. Natuurlijk kan jouw accountant voor de belangrijke zaken (zoals de jaarrekening) in de software meekijken, rechtstreeks of via een koppeling met het pakket van het accountantskantoor. Het doen van de boekhouding is met Logic4 niet langer een ergernis, maar een snel geklaarde klus.

Gratis demo aanvragen

Logic4 Boekhouding in het kort

 • Boekhoudprogramma voor middelgrote en grote bedrijven
 • Boekhouding van meerdere winkels/webshops op één centrale plek
 • Cloud-software (SaaS), altijd en overal inzicht in actuele cijfers
 • Zoveel mogelijk handelingen zijn geautomatiseerd
 • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

Boekhouding en debiteurenbeheer

In de boekhouding zie je het liefste dat alle facturen zijn betaald. Toch is er nog vaak sprake van onbetaalde facturen. Debiteurenbeheer komt dan om de hoek kijken. Met de boekhouding functionaliteit draai je simpel overzichten uit van openstaande facturen en debiteuren. Stuur je debiteuren een herinnering zodra de betaaltermijn is verstreken.

Btw aangifte doen

In Nederland hebben we te maken met 0%, 9% of 21% btw. Binnen de software maak je hiervoor gemakkelijk gebruik van ‘btw codes’. Maar ook andere, afwijkende btw percentages zijn naar wens in te geven. Bijvoorbeeld wanneer je vanuit het buitenland zaken doet zoals bij cross border e-commerce. De btw percentages zie je terugkomen bij de grootboekrekening. Alle gegevens worden centraal opgeslagen waardoor je btw aangifte een fluitje van een cent wordt.

“We hebben nu vanaf één plek een doordacht inzichtelijk geheel van alle informatie die we nodig hebben: omzet, debiteuren, crediteuren, offertes, eigenlijk alles.”

Frans Davelaar, directeur Gebroeders Winter

Meerdere betaalvormen

Veel groothandel ondernemers en retailers hebben te maken meerdere soorten betalingen. Denk bijvoorbeeld aan online betalingen, PIN betalingen en SEPA betalingen. Natuurlijk wil je elke betaling graag terug zien in je boekhouding. Zowel bij het debiteuren- als crediteurenoverzicht is het mogelijk om het soort betaling terug te zien. Dit naast de orders en facturen. Profiteer van helder inzicht in betalingen.

Journaal overzicht rapportages

Specifiek zoeken naar financiële mutaties? Het journaal overzicht is er voor jou. Dit deel van de software geeft je de vrijheid om vele rapportages te maken en exporteren. Zo zijn er standaardrapportages voor de kolommenbalans, openstaande posten en BTW, maar ook voor grootboek specificaties en specifieke periode vergelijkingen. Naar welke rapportage je ook zoekt, het journaal overzicht verschaft je helder inzicht.

Whitepaper Alles in één, kan dat echt?

Alles in één systeem, kan dat echt? In deze whitepaper ontdek je alle voor- en nadelen van koppelingen, de problemen die losse systemen veroorzaken en de onderdelen die een alles-in-één systeem zou moeten bevatten.

Download whitepaper

Uitgestelde betalingen

De boekhouding module, geïntegreerd in de Logic4 ERP Bedrijfssoftware, bezit honderden functies. Hieronder enkele voorbeelden:

 1. Verkoopfacturen in UBL formaat
 2. Dynamisch boekingsjournaal
 3. Koppeling met bank
 4. Terugkerende transacties/boekingen
 5. Aanmaningen
 6. Grootboekvergelijking per periode
 7. Vreemde valuta / Wisselkoersen
 8. Controlling
 9. Maandafsluiting

Meer boekhouding functies

De boekhouding module, geïntegreerd in de Logic4 ERP Bedrijfssoftware, bezit honderden functies. Hieronder enkele voorbeelden:

 1. Verkoopfacturen in UBL formaat
 2. Dynamisch boekingsjournaal
 3. Koppeling met bank
 4. Terugkerende transacties/boekingen
 5. Aanmaningen
 6. Grootboekvergelijking per periode
 7. Vreemde valuta / Wisselkoersen
 8. Controlling
 9. Maandafsluiting
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Andere ERP software functies

Je boekhouding veilig in de cloud

Met de gratis demo ervaar je vrijblijvend het gemak van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site
Demo aanvragen