Alles-in-één webshop & ERP | Cloud-based Logic4 bedrijfssoftware
Meer efficiëntie met Logic4
Alles rondom e-commerce en bedrijfssoftware in één cloud-based systeem.
Meer efficiëntie met Logic4

Logic4 Webshop & ERP

Logic4 is een webshop platform en ERP bedrijfssoftware in één. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een enorm efficiënt systeem. Een bestelling vanuit de webshop rolt zo de boekhouding binnen. Met een paar klikken kunnen de orderpickers in het magazijn ermee aan de slag en is de voorraad automatisch bijgewerkt. Prijswijzigingen staan binnen no time zowel online als in de kassa. Logic4 is dé totaaloplossing voor groothandels en detailhandels die vooruit willen.

Bekijk alle ERP functies  Bekijk alle Webshop functies

Weinig tijd? Ontdek Logic4 in 90 seconden!

ERP systeem en bedrijfssoftware

De ideale oplossing voor kleine tot middelgrote handelsbedrijven. Doe losse systemen voor artikelbeheer, inkoop, voorraad, ordermanagement en boekhouding de deur uit. Voortaan beheer je alles op één centrale plek.

Alles in één, kan dat echt?

Voor iedere vraag is er wel handige software te vinden. Totdat je verder groeit en het schakelen tussen al die pakketten meer tijd kost dan dat ze opleveren. Lees er alles over in deze gratis whitepaper.

Download whitepaper

Klanten vertellen

Met trots werken we voor meer dan 180 innovatieve handelsbedrijven die dankzij onze software efficiënter werken, beter overzicht hebben en veel tijd besparen. Wij brengen je graag met ze in contact!

Bekijk de cases

Pakketten

De combinatie van een webshop, bedrijfssoftware en ondersteuning van Logic4 bezorgt je een grote voorsprong op de concurrentie. Vergelijk en kies hier het pakket dat het beste bij jouw bedrijf past.

Vergelijk pakketten
Online demo zien van Logic4 webshop & ERP?

Ben je benieuwd hoe webshop én ERP bedrijfssoftware in één systeem er in de praktijk uitziet? We nemen je graag mee door onze online demo omgeving. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Zoek door onze site
Demo aanvragen