Webinar: 'Hoe krijg ik meer bezoekers in mijn webshop?' - Logic4

Heeft u één of meerdere (Next) webshops en wilt u weten hoe u meer bezoekers in uw online winkel krijgt? Maar bent u geen marketing-expert en zeggen termen als metatags, CPC en CTR u niet zoveel? Volg dan deze webinar!

Inhoud webinar

In deze gratis webinar geef ik een introductie op het vindbaar maken van uw webshop op internet. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  2. SEA (adverteren in zoekmachines zoals Google)
  3. Social Media (Facebook, LinkedIn, etc.)

Ik licht het verhaal toe met goede voorbeelden van (r)etailers die gebruik maken van het Next webshopplatform. Na afloop van de webinar weet u wat er mogelijk is, wat u op z’n minst voor elkaar moet hebben en ook wat u vooral niet moet doen.

Webinar Hoe krijg ik meer bezoekers in mijn (Next) webshop?

Wat is een webinar?

Een webinar is een online sessie waarbij een presentator live een bepaald onderwerp behandelt en meerdere mensen vanaf hun eigen locatie het verhaal volgen. Het enige wat u nodig heeft om een webinar te volgen is een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding en een hoofdtelefoon of geluidsboxen. Dit kan dus gewoon vanaf uw eigen werkplek!

Datum: dinsdag 14 juni 2016
Tijd: 10.00 – 10.45 uur
Voor wie: Deze webinar is met name gericht op gebruikers van Next webshops, maar ook andere Logic4 klanten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen.

Wilt u wel meer weten over het onderwerp, maar kunt u niet deelnemen op deze dag? Meld u dan toch aan, zodat wij u de opgenomen webinar achteraf toe kunnen sturen.

Graag tot ziens op 14 juni!

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen