Webinar 'Aan de slag met SEO in mijn webshop' - Logic4

Heeft u een webshop via het platform van Logic4 (voorheen Next)? En wilt u zelf aan de slag met zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Volg dan deze praktische webinar!

Inhoud webinar ‘Aan de slag met SEO in mijn webshop’

In deze gratis webinar gaan we dieper in op de functionaliteiten die het Logic4 webshopplatform biedt om beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Extra content toevoegen op homepage
  2. Categoriepagina’s aanmaken als landingspagina
  3. Artikelen verrijken met content
  4. Eigen unieke menustructuur

We laten zien waar u deze functies in uw eigen webshop kunt vinden en hoe u ze het beste kunt toepassen. Na afloop van de webinar heeft u praktische handvatten gekregen waarmee u direct zelf aan de slag kunt.

Webinar Aan de slag met SEO in mijn Next webshop

Wat is een webinar?

Een webinar is een online sessie waarbij een presentator live een bepaald onderwerp behandelt en meerdere mensen vanaf hun eigen locatie het verhaal volgen. Het enige wat u nodig heeft om een webinar te volgen is een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding en geluidsboxen of een hoofdtelefoon.

Datum: dinsdag 26 juli 2016
Tijd: 10.00 – 10.45 uur
Voor wie: Deze webinar is gericht op gebruikers van Logic4 webshops, maar ook andere Logic4 klanten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen.

Wilt u wel meer weten over het onderwerp, maar kunt u niet deelnemen op deze dag? Meld u dan toch aan, zodat wij u de opgenomen webinar achteraf toe kunnen sturen.

Graag tot ziens op 26 juli!

 

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen