Afbeelding Archives - Logic4

Mailchimp integratie

De kracht van e-mailmarketing

4 augustus 2023

Met onze Mailchimp integratie haal je meer uit je online marketing strategie. Mailchimp is een populair e-mailmarketing tool dat door veel (e-commerce) bedrijven wordt gebruikt.

Open source of SaaS

Open source of toch liever SaaS?

6 juli 2023

Open source software of toch liever een SaaS e-commerce platform voor je handelsbedrijf. Wat zijn de voor- en nadelen en wat kost open source?

IT projecten

7 redenen waarom ICT projecten mislukken

19 juni 2023

Hoe kan het dat zoveel bedrijven de mist ingaan bij hun ICT projecten? In dit blog vind je 7 redenen voor mislukte ICT projecten – vooraf, tijdens of na de implementatie.

Puzzel

Koppelen of integreren met je webshop?

15 mei 2023

Wat betekent een software koppeling of integratie in de context van e-commerce software? En waar vind je de oplossing die de voordelen combineert? Logic4 combineert de voordelen van zoveel mogelijk integratie met uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met specifieke diensten.

Verbeter voorraadbeheer met een ERP systeem

Mijn Digitale Zaak

9 mei 2023

Maximaal €2.500,- subsidie om versneld stappen in de digitalisering van jouw bedrijf te zetten. Op woensdag 17 mei opent Mijn Digitale Zaak. Een interessante regeling die kan zorgen voor meer omzet, efficiëntere bedrijfsprocessen en groei.

Emerce100

Logic4 nieuw binnen in de Emerce100

1 mei 2023

Jaarlijks verschijnt de Emerce100: de beste bedrijven in e-business. Logic4 is nieuw binnengekomen in de 2023 editie.

Webshop software vergelijken

Webshop software vergelijken

18 april 2023

Van kant-en-klare webshop oplossingen tot op maat gemaakte enterprise systemen. Hoe vergelijk je de verschillende oplossingen met elkaar?

Quantore relatiedag

Quantore Relatiedag 2023

4 april 2023

Op maandag 17 april 2023 vindt het event voor Quantore-leden en -partners uit de kantoorvakhandel plaats bij DeFabrique in Utrecht.

B2B Webshop Jelle

10 tips voor een succesvolle B2B webshop

17 maart 2023

Waarin verschilt een B2B webshop? Welke functies hebben jouw B2B klanten nodig? Wat maakt jouw B2B webshop succesvoller dan andere shops? Je vindt de antwoorden in deze blog “10 handige tips voor een succesvolle B2B webshop”.

Pakketten

De beste webshop software voor jouw bedrijf

1 maart 2023

Waar moet ik op letten bij de keuze voor best passende webshop software? Wat zijn de populaire systemen zijn en waarin deze verschillen met Logic4. Krijg meer inzicht in de belangrijke verschillen tussen de populaire pakketten.

AI en de supply chain

E-commerce: hoe je met AI je supply chain kunt optimaliseren om je winst te maximaliseren

6 februari 2023

AI (Artificial Intelligence) kan directe winst boeken voor je onderneming. Lees je hoe je met AI grip op je supply chain krijgt. Optimaliseer je inkoopprocessen en voorraadbeheer, zodat jouw e-commerce onderneming onder de streep meer overhoudt.

Deelnemers Ronde Tafel Digitale Toegankelijkheid

Logic4 neemt deel aan Ronde Tafel Digitale Toegankelijkheid

30 januari 2023

Op grond van een Europese richtlijn moeten verschillende (digitale) diensten en producten die ondernemers leveren of gebruiken, op 28 juni 2025 toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.Tijdens de ronde tafel, georganiseerd door MKB-Nederland en VNO-NCW, over digitale toegankelijkheid is er gesproken over hoe belangrijk het is dat iedereen in onze samenleving ook digitaal volop kan meedoen.

1 2 6
Zoek door onze site
Demo aanvragen