Afbeelding Archives - Logic4

CRO

CRO en CXO integreren binnen een omnichannel strategie

25 maart 2024

Een effectieve omnichannel strategie combineert CRO en CXO voor verbeterde klanttevredenheid, loyaliteit en hogere conversieratio’s. Essentieel voor duurzame groei en competitief voordeel in de digitale e-commerce markt.

SWOT analyse

Hoe ERP software jouw SWOT analyse versterkt

13 maart 2024

Versterk je SWOT-analyse door een ERP oplossing: optimaliseer bedrijfsprocessen, herken kansen en verzeker jezelf van toekomstige groei.

Quantore

Quantore Relatiedag 2024

4 maart 2024

Op maandag 22 april 2024 vindt weer het event voor Quantore-leden en -partners uit de kantoorvakhandel plaats.

Verbeter je PIM met AI

Verbeter je PIM met AI

9 februari 2024

Ontdek hoe AI de efficiëntie van PIM verbetert voor MKB handelsondernemingen. Automatiseer vertalingen, classificatie, beeldverwerking en inhoudsherkenning voor gestroomlijnd productinformatiebeheer en concurrentievoordeel.

ERP Budget

5 tips om binnen je ERP budget te blijven

6 februari 2024

5 essentiële tips om met succes je nieuwe ERP-software te implementeren zonder het budget te overschrijden. Ontdek hoe je volledige budgettering, doordachte voorbereiding, het begrijpen van complexiteit, effectief beheer van werklasten en het reguleren van extra complexiteit kunt toepassen om binnen je financiële grenzen te blijven en toch je doelen te bereiken.

AI en de technische groothandel

Logic4 spreker op WTG-congres “AI in de Technische Groothandel”

7 november 2023

Jorgos Thravalos is één van de sprekers tijdens het WTG-congres ‘AI in de Technische Groothandel’ op woensdag 15 november. De dag belooft een diepgaande verkenning van de impact van AI op de Technische Groothandel.

Logic4 relatiedag 2023

Inspirerende Logic4 Relatiedag 2023

5 oktober 2023

Op woensdag 4 oktober organiseerden we de Logic4 relatiedag. Een inspirerende dag met interessante presentaties en leuke gesprekken voor onze klanten, medewerkers en partners bij de Mariënhof in Amersfoort.

Mailchimp integratie

De kracht van e-mailmarketing

4 augustus 2023

Met onze Mailchimp integratie haal je meer uit je online marketing strategie. Mailchimp is een populair e-mailmarketing tool dat door veel (e-commerce) bedrijven wordt gebruikt.

Open source of SaaS

Open source of toch gewoon liever SaaS?

6 juli 2023

Open source software of toch liever een SaaS e-commerce platform voor je handelsbedrijf. Wat zijn de voor- en nadelen en wat kost open source?

IT projecten

7 redenen waarom ICT projecten mislukken

19 juni 2023

Hoe kan het dat zoveel bedrijven de mist ingaan bij hun ICT projecten? In dit blog vind je 7 redenen voor mislukte ICT projecten – vooraf, tijdens of na de implementatie.

Puzzel

Koppelen of integreren met je webshop?

15 mei 2023

Wat betekent een software koppeling of integratie in de context van e-commerce software? En waar vind je de oplossing die de voordelen combineert? Logic4 combineert de voordelen van zoveel mogelijk integratie met uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met specifieke diensten.

Verbeter voorraadbeheer met een ERP systeem

Mijn Digitale Zaak

9 mei 2023

Maximaal €2.500,- subsidie om versneld stappen in de digitalisering van jouw bedrijf te zetten. Op woensdag 17 mei opent Mijn Digitale Zaak. Een interessante regeling die kan zorgen voor meer omzet, efficiëntere bedrijfsprocessen en groei.

1 2 6
Zoek door onze site
Demo aanvragen