Goldsponsor Logic4 blij met e-commerce event WWV Summer Edition '21

Het kon eindelijk weer. Na ruim een jaar zonder beurzen en evenementen had de Webwinkel Vakdagen de primeur. Op 7 en 8 juli was er de speciale Summer Edition in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Logic4 was Goldsponsor van de beurs waar traditiegetrouw de gehele e-commerce branche samenkomt. Naast Logic4 waren er ruim 150 e-commerce leveranciers en meer dan 120 sprekers. Geïnteresseerde ondernemers en e-commerce professionals werden gastvrij bij de Logic4 stand ontvangen. In verband met de nog geldende corona-maatregelen had de beurs een aangepaste opzet en het bezoekersaantal was gelimiteerd. Er heerste een uitstekende sfeer en de belangstelling voor de alles-in-één webshop en bedrijfssoftware van Logic4 was onverminderd groot. Doorlopend werden demo’s van de software gegeven en vragen beantwoord.

Veelgehoorde vragen waren:

  1. “Onze webshop is snel gegroeid de laatste maanden en we worden geconfronteerd met steeds meer handmatige handelingen. Is de alles-in-één software van Logic4 de oplossing?”
  2. “Ik werk met allerlei losse systemen voor webshop, voorraadbeheer, ordermanagement en boekhouding. Kan dat echt allemaal vervangen worden door Logic4 alles-in-één software?”
  3. “Naast onze groothandel bedienen we nu ook B2C. Ik wil voorkomen dat we allerlei werk dubbel zitten te doen. Hoe kunnen we dat het beste aanpakken?”

De meeste vragen konden direct beantwoord worden. Ook werden vragen genoteerd om er op een later moment in een persoonlijk gesprek op terug te komen.

De aanwezige gedrukte exemplaren van de Logic4 whitepapers werden volop meegenomen. Hieronder zie je de populaire “15 must-haves voor groothandel webshops”. Naast deze, hebben we diverse whitepapers over uiteenlopende  onderwerpen. Kijk voor een overzicht in ons whitepaper-portaal en ontvang ze gratis in je mailbox.

Whitepaper 15 must-haves voor groothandel webshops

Meer info & aanvragen >

Logic4 presentatie 1:

B2B+B2C: andere functionaliteiten, gedeelde oplossing

Anders dan in eerste instantie aangekondigd, werd de presentatie verzorgd door Logic4 business developer Jorgos Thravalos. Ruim 50 bezoekers luisterden aandachtig naar zijn verhaal. Vanuit de dagelijkse praktijk wordt Jorgos vaak geconfronteerd met de vraag: “Ik doe B2C, maar wil ook B2B.” of andersom “Ik doe B2B, maar wil ook B2C.” Op het eerste oog een gemakkelijke vraag, maar:

  1. Wat betekent het voor je merk of label?
  2. Hoe pak je het efficiënt aan?
  3. Wat betekent het voor je IT-landschap?

Aan de hand van diverse interessante praktijkcases van o.a. Econox.nl, Ventilatieland.nl, Fitwinkel.nl en Verf.nl werd door Jorgos uitgelegd dat er meerdere oplossingen voor de verschillende uitdagingen zijn. En er is niet één de beste oplossing. Dit hangt af van de situatie. Wel is de flexibiliteit binnen het IT-landschap een belangrijke randvoorwaarde. Klik op de button hieronder om de presentatie terug te kijken.

bekijk video

Logic4 presentatie 2:

Van concurrent naar marktleider? Focus op groei, niet op software!

De tweede presentatie werd gegeven door Twan van Essen (e-commerce manager Fitwinkel.nl) en Daniel Ruff (CEO Logic4). Fitwinkel.nl is al ruim 20 jaar actief binnen de e-commerce. Haperende software zette de rem op verdere groei. Fitwinkel.nl koos voor de alles-in-één webshop en bedrijfssoftware van Logic4. Hierdoor waren geen koppelingen meer nodig met losse applicaties voor voorraad-, artikel- en relatiebeheer (CRM), ordermanagement en boekhouding. Door de keuze voor Logic4 kon de focus volledig op ondernemen. Fitwinkel.nl bedient nu meerdere doelgroepen (B2B en B2C), meerdere shops (multishop) en meerdere landen (cross border e-commerce) binnen één platform. Klik op de button hieronder om de presentatie terug te kijken.

bekijk video

We kijken terug op een geslaagd evenement en hebben veel interessante en inspirerende mensen kunnen spreken. De volgende Webwinkel Vakdagen zijn gepland op 26 en 27 januari 2022. We hebben er alweer zin in!

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Webwinkel Vakdagen met Logic4

Ben je op onze stand geweest en wil je de beurspresentatie in je mailbox ontvangen? Of heb je ons gemist, maar ben je toch geïnteresseerd in ons unieke alles-in-één platform? Stuur ons een bericht en we beantwoorden je vragen graag!

Zoek door onze site
Demo aanvragen