Shopping Awards 2023 | Logic4

Shopping Awards 2023

De beste webwinkels van Nederland
Wie mogen op 23 maart de prijzen in ontvangst nemen?
De beste webwinkels van Nederland
Fais Luardani
Fais Luardani
13 mrt 2023

Awards voor de beste webwinkels van Nederland

De Shopping Awards 2023 worden dit jaar uitgereikt op donderdag 23 maart. Het is voor de 21ste keer dat deze awards voor de beste webwinkels en bedrijven met de hoogste score in hun categorie (publieksprijzen) of vakgebied (vakprijzen) worden uitgereikt.

Bij de Shopping Awards Publieksprijzen bepalen consumenten (50%) en zo’n 1.000 experts, ondernemers en collega’s uit de branche (50%), wie de winnaars zijn de verschillende categorieën. Bij de vakprijzen selecteren onafhankelijke deskundige vakjury’s de winnaars van vijf Shopping Awards Vakprijzen. De vakjury’s worden gevormd door bekende vakgenoten, deskundigen, wetenschappers en (hoofd)redacteuren van mediapartners. Namens Logic4 heeft collega Jorgos Thravalos zitting in één van de vakjury’s.

De prijs voor de snelstgroeiende webwinkel, de Ecommerce50, wordt door onderzoek van accountantsbureau EY bepaald.

Datum, tijd & locatie Shopping Awards 2023

Donderdag 23 maart 2023
17.00 – 00.30 uur
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee

Als Thuiswinkel.org Business Partner is Logic4 ook aanwezig bij de uitreiking van de awards.

Genomineerden voor de Shopping Awards 2023

Inmiddels zijn alle genomineerden voor de Shopping Awards 2023 bekend. Het gaat hierbij om de publieksprijzen, de vakprijzen, de Huboo E-commerce50 en de Mollie E-commerce Manager van het Jaar award. Op 23 maart wordt bekend wie er allemaal met een felbegeerde award naar huis gaan.

Een overzicht van alle genomineerden voor de editie 2023 vind je op shoppingawards.nl. We wensen alle deelnemers veel succes!

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen