Shopping Awards XS en XL 2017 | Logic4

Op 9 maart worden de jaarlijkse Shopping Awards XS uitgereikt aan de beste kleine webshops met een online activiteit gericht op de Nederlandse markt (tot €4 miljoen omzet). Op 23 maart is het de beurt aan de XL webshops (vanaf €4 miljoen omzet). Logic4 is erbij en sponsort de publieksprijs in de categorie Speelgoed & Cadeaus.

Over de Shopping Awards

De Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) worden uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland. Vanaf 2017 worden niet alleen de beste online winkels beloond, maar ook de online activiteiten in fysieke winkels: retailers die on- en offline succesvol combineren. De prijs komt tot stand op basis van een beoordeling door consumenten en een onafhankelijk onderzoek door KiyOh. Het doel van de Shopping Awards uitreiking is om een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce; het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.

Datum, tijd & locatie

Shopping Awards XS
Donderdag 9 maart 2017
15.00 – 19.00 uur
Jaarbeurs/Media Plaza, Utrecht

Shopping Awards XL
Donderdag 23 maart 2017
16.30 – 21.30 uur
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee

Categorie Speelgoed & Cadeaus

Als Saffier sponsor van de Shopping Awards maakt Logic4 de publieksprijs in de categorie Speelgoed & Cadeaus mogelijk. Wij wensen alle genomineerden veel succes!

Genomineerden Shopping Awards XS
Categorie Baby, Kind & Speelgoed
Hippe Geboortekaartjes
IKenIK.nl
Reiswieg.nl
Von Va Voom

Genomineerden Shopping Awards XL
Categorie Speelgoed & Cadeaus
Bart Smit
Greetz B.V.
Intertoys Holland B.V.

Speciale vermelding: Ventilatieland

Uiteraard zijn we erg trots op onze klant Ventilatieland, die genomineerd is in de categorie Doe-het-zelf & Hobby. Toi toi toi, onze stem hebben jullie in ieder geval 🙂

Aanwezig zijn bij de uitreiking?

De Shopping Awards XS uitreiking is toegankelijk voor alle deelnemers aan de Shopping Awards XS, Shopping Award Beste Starter, leden (en business partners) van ANVR, InRetail, Thuiswinkel.org, UNETO-VNI, sponsoren en leveranciers. Het Shopping Awards XL Gala is alleen toegankelijk voor genomineerden, deelnemers aan de E-commerce50, genodigden van de Stichting Shopping Awards, leden (en business partners) van ANVR, InRetail, Thuiswinkel.org, UNETO-VNI, sponsoren en leveranciers.

Meer informatie over de kaartverkoop
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen