EZ-base integratie met Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce

Het assortiment van technische groothandels en vakhandels beslaat duizenden artikelen met stuk voor stuk heel gedetailleerde artikelinformatie. Om het totale proces van inkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, (online & offline) verkoop, distributie en facturatie een stuk gemakkelijker te maken, is Logic4 de samenwerking aangegaan met EZ-base.

Centrale PIM & artikeldatabase

EZ-base is de leverancier van het gelijknamige webbased platform waarop alle artikelinformatie van de belangrijkste leveranciers uit de technische branches te vinden is: gereedschappen, ijzerwaren, bouwmaterialen, verf en automotive. Ook hebben gebruikers toegang tot het onderliggende Product Information Management (PIM) systeem, EZ-catalog. Deze systemen zijn een betrouwbare en up-to-date informatiebron voor catalogi, prijslijsten, offertes en webshops.

Integratie met ERP systeem

De samenwerking tussen EZ-base en Logic4 houdt in dat groothandels en vakhandels die zijn aangesloten bij EZ-base vanaf nu al hun artikelinformatie kunnen importeren in het ERP systeem van Logic4. Artikelen met omschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, video’s, documenten en prijzen worden automatisch opgehaald en continu up-to-date gehouden. Daarmee bespaart u veel kostbare tijd!

Hoe werkt de integratie van EZ-base in Logic4 ERP software

Alles voor online & offline verkoop

Waar andere softwareleveranciers stoppen, gaat Logic4 altijd een stap verder. Naast het ERP systeem biedt Logic4 namelijk ook oplossingen voor inkoop, voorraadbeheer, orderpicking, offerte/order/facturatie, CRM, boekhouding, kassa én een geavanceerd webshopplatform. Alles voor uw technische groothandel of vakhandel in één gebruiksvriendelijk systeem.

Waarom kiezen voor EZ-base en Logic4?

  • Eén centraal systeem voor artikelbeheer, inkoop, verkoop en meer.
  • Veilige cloud-software die altijd beschikbaar is.
  • Nooit meer wachten op datasynchronisatie.
  • Sterke besparing op handmatige acties en kosten.
  • Klaar voor het volgende niveau met continue gratis doorontwikkeling!
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen