Logic4 en EffectConnect - Samen sterk - Logic4

Logic4 en EffectConnect – Samen sterk

Logic4 en EffectConnect
Samen sterk
Logic4 en EffectConnect
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
20 Jun 2022

Meer slagkracht

Logic4 en EffectConnect bundelen de krachten en gaan verder als zusterbedrijven. De reden voor de samenwerking van Logic4 en EffectConnect is dat gezamenlijk de markt met een bredere propositie kan worden bediend en er tegelijk meer slagkracht ontstaat om te kunnen investeren in de bestaande groeimogelijkheden. Voor EffectConnect ligt hierbij de focus vooral op het verder internationaal opschalen, waarbij Logic4 zich voornamelijk zal richten op het verder versterken van haar bestaande marktpositie, waarbij met EffectConnect nu ook een in-house oplossing wordt geboden voor marketplace integraties.

Snelle ontwikkelingen in de markt

De behoefte om een sterkere samenwerking aan te gaan is ontstaan door de snelle ontwikkelingen in de markt, waarbij het aanwezig zijn op marketplaces steeds belangrijker wordt. Logic4 biedt nu, naast hun kernmodules ERP- en webshopsystemen, complete en geavanceerde marketplace integraties.

“Door een partij als EffectConnect aan te trekken, kunnen we een volledige suite aan e-commerce mogelijkheden aanbieden aan onze klanten. Een ERP systeem is vaak het centrum van waaruit men opereert, maar hier zitten nog zoveel automatiseringsvraagstukken omheen. Daar willen we zoveel mogelijk oplossingen voor aanbieden. We hebben al een geïntegreerde B2B en B2C webshop waarmee handelsbedrijven hun producten efficiënt kunnen vermarkten, maar door de integratie van EffectConnect komt daar nu in één klap een veelvoud aan lokale en internationale marketplaces bij. Dit maakt dat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in hun groei, en dat is waar wij bij Logic4 het meeste energie van krijgen: samen groeien met onze klanten!
Daniel Ruff, CEO Logic4

“We zien dat de markt zich snel ontwikkelt, op het gebied van techniek maar ook qua klantbehoeften. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten deze ontwikkelingen te overstijgen. Als scale-up past dit bij onze groeiambitie – er komt meer ruimte om te investeren in ons product en onze organisatie! Deze samenwerking is bedoeld om elkaar te versterken, waarbij we focussen op een organische groei van Logic4 en EffectConnect. Samen kunnen we internationaal schaalbaar opereren en elkaars groei versterken, zonder onze hoofdmarkt, Nederland en België, uit het oog te verliezen.”
Bart Vintcent, CEO EffectConnect

Wens van de klant altijd voorop

Logic4 zal haar klanten blijven bedienen vanuit Enschede. EffectConnect zal dit blijven doen vanuit Swalmen. Daarbij hanteren beide partijen hun kernprincipe dat de wens van de klant altijd voorop staat.

Over EffectConnect

EffectConnect is een marketplace integratie platform voor merken, groothandels, e-commerce organisaties en retailers die hun enterprise- of e-commerce systemen willen koppelen met marketplaces door heel Europa. EffectConnect biedt robuuste software voor organisaties die hun verkopen via marketplaces willen optimaliseren en tegelijk hun winst hierbij willen maximaliseren. EffectConnect doet dit op basis van een eerlijk prijsmodel, gebaseerd op een prijs per order in plaats van een percentage van de omzet.

Meer over EffectConnect

 

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Meer weten?
Zoek door onze site
Demo aanvragen