Quantore relatiedagen 2017 voor de kantoorvakhandel | Logic4

Op maandag 10 en dinsdag 11 april 2017 vinden de jaarlijkse Quantore Relatiedagen plaats. Als specialist in webshop- en backoffice software voor de kantoorvakhandel kan Logic4 natuurlijk niet ontbreken bij dit evenement. Kom langs bij onze stand in het E-commerce café om alles te leren over de nieuwste mogelijkheden rondom online en offline e-commerce!

Ontdek Logic4 bedrijfssoftware en e-commerce

Alle orders vanuit de webshop en de winkel handmatig overtypen in de administratie? Dat is verleden tijd. De software van Logic4 combineert het beste van beide werelden: een moderne webshop die volledig geïntegreerd is met een slim backoffice-systeem. Dit platform heeft alles wat de kantoorvakhandel van nu nodig heeft: artikelinformatie, inkoop, voorraadbeheer, leverancierskoppelingen, kassa, orderverwerking, facturatie, boekhouding, CRM, multi-filiaal en handige functies voor B2B en B2C in één systeem.

En dat allemaal als cloud-based software voor een vast maandelijks bedrag waarbij hosting, onderhoud, updates en support zijn inbegrepen. Als officieel business partner van Thuiswinkel.org staat Logic4 garant voor hoge kwaliteit en continue innovatie. Bent u benieuwd hoeveel tijd u kunt besparen door te stoppen met dubbele invoer van gegevens? Bezoek onze stand en maak kennis met onze slimme alles-in-één oplossing.

Actie: Maak kans op een gratis webshop

Speciaal voor bezoekers van de Quantore Relatiedagen is er een unieke beursactie. Wij mogen namelijk een gratis webshop weggeven, inclusief Quantore koppeling. Wilt u de precieze voorwaarden weten? Vraag ernaar bij mij of mijn collega’s. Het enige dat u hoeft te doen om kans te maken, is langskomen bij onze stand en uw visitekaartje achterlaten in de daarvoor bestemde box.

Over de Quantore Relatiedagen 2017

De Quantore Relatiedagen vinden dit jaar voor de 21e keer plaats. Het is hét moment voor Quantore-leden, leveranciers en eindgebruikers in de kantoorvakhandel om kennis op te doen, ervaringen te delen en interessante sessies te volgen.

Data & Openingstijden

Maandag 10 april 2017
10:00 – 17:00 uur beurs
17:00 – 21:00 uur netwerkborrel met awarduitreiking

Dinsdag 11 april 2017
10:00 – 16:00 uur beurs

Locatie

Hoofdkantoor Quantore Europe
Zilverwerf 15
6641 TC Beuningen

Meer informatie & aanmelden

Deelnemen aan de Quantore Relatiedagen is gratis. Meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden is te vinden als u inlogt op de website van Quantore. Graag tot ziens op 10 of 11 april!

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen