Quantore Relatiedag 2024 | Utrecht | 22 april | Logic4 is erbij!

Quantore Relatiedag 2024

Het event voor de kantoorvakhandel
Maandag 22 april 2024
Het event voor de kantoorvakhandel
Jorgos Thravalos
Jorgos Thravalos
4 mrt 2024

Op maandag 22 april 2024 is weer de Quantore Relatiedag. De Quantore Relatiedag is het event voor Quantore-leden en -partners uit de kantoorvakhandel. Op deze dag tref je ze allemaal en heb je volop gelegenheid om met ze in gesprek te gaan. Logic4 staat ook weer op de Quantore Relatiedag.

Gratis Channel Performance Scan (t.w.v. €450,-)

Exclusief aanbod voor bezoekers van de Quantore Relatiedag!

Ben je klaar om jouw online kanalen naar een hoger niveau te tillen? Grijp dan nu je kans met onze exclusieve beursactie en ontvang een gratis Channel Performance Scan ter waarde van €450. Met deze analyse evalueren we de prestaties van jouw verkoop- en marketingkanalen. We laten zien waar jouw kansen liggen om te groeien binnen de marketingfunnel. Wat doe je al goed? Ook dat brengen we in kaart.

Wat krijg je met onze Channel Performance Scan?

  • Volledige webshop quickscan: Wij analyseren je huidige webshop om te ontdekken waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.
  • Gedetailleerde zoekwoordenanalyse: Ontdek welke termen jouw doelgroep gebruikt en hoe je hierop kunt inspelen.
  • B2B & B2C inzichten: We maken onderscheid in kansen voor zowel zakelijke als consumentenmarkten.
  • Marketplaces potentieel: Verken je groeimogelijkheden op platforms zoals Amazon, bol. en meer. Ontdek welke stappen jij kunt zetten voor winstmaximalisatie.
  • Plan van aanpak op maat: Ontvang concrete aanbevelingen om je verkooppotentieel te maximaliseren en je winstgevendheid te verhogen.

Waarom mag je deze scan niet missen?

Onze experts zijn klaar om een analyse van jouw online kanalen uit te voeren, waardoor je direct inzicht krijgt in je huidige positie en de volgende stappen die je kunt nemen. Mis deze kans niet om te leren hoe je jouw verkopen kunt boosten en je concurrentie voor kunt blijven.

Hoe kun je deelnemen?

Bezoek onze stand op de Quantore Relatiedag en ga in gesprek met een van onze specialisten. Wij helpen je direct om je aan te melden voor de gratis scan. Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt! Ontdek waar jouw verkoopkansen liggen en hoe jij je winstgevendheid kunt verhogen!

Over de Quantore Relatiedag 2024

De Quantore Relatiedag is een mooie gelegenheid voor Quantore-leden en medewerkers in de kantoorvakhandel om leveranciers te ontmoeten, alle nieuwe producten en concepten te bekijken en samen geïnspireerd te worden.

De dag eindigt met een interessante spreker, uitreiking van de Quantore Leveranciers Awards voor Beste Operationele Prestatie, Beste Commerciële Prestatie, Leverancier van het jaar en de Duurzaamheidsaward. Tenslotte is er de gezellige netwerkborrel.

Data & Openingstijden
Maandag 22 april 2024
10:00 – 18:00 uur

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen