Quantore kennissessies - Logic4

Op woensdag 23 november organiseert Quantore, de grootste branchevereniging voor de kantoorvakhandel, in samenwerking met haar softwarepartners voor de 3e keer de e-commerce kennissessies. Als E-Commerce Partner van het Jaar kan Logic4 hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Thema: Kathedralen bouwen, bouwt u mee?

De dag wordt afgetrapt door Daan Quakernaat, auteur van het boek ‘Ga kathedralen bouwen!’. De kathedralen staan volgens Daan voor levenslust, lef, creativiteit, innovatie, vakmanschap, liefde en bezieling. Om een kathedraal te bouwen moet flink wat tijd en geld worden geïnvesteerd. En als de bouw klaar is, begint het terugverdienen daarvan. Met het bouwen en onderhouden van een webshop is dit niet anders! Naast de softwarepartners zullen ook leverancier HP en vervoerder DHL een presentatie geven.

Sessie Logic4: ERP, E-Commerce en Quantore-integratie in één

In onze 45 minuten durende sessie laten we u zien hoe u het maximale uit uw webshop en backoffice systeem kunt halen. Aan de hand van de Quantore-pijlers ‘Data, Content & Zoeken’ en ‘Leveren & Retourneren’ gaan we dieper in op de mogelijkheden van onze bedrijfssoftware en e-commerce oplossing voor de kantoorvakhandel. Misschien profiteert u al van de integratie met Quantore, maar weet u zeker dat u alles eruit haalt wat erin zit?

Verder geven we een korte uitleg over de werking van TradelinQ Logistic versie 4 en TradelinQ Commerce in combinatie met Logic4 software, laten we u zien welke nieuwe functies er de afgelopen tijd in de software bij zijn gekomen en wat u de komende tijd nog van ons kunt verwachten.

Een erg interessante en inhoudelijke sessie voor beginnende en ervaren Logic4 gebruikers, maar ook voor iedereen die meer wil weten over onze ERP en E-Commerce software!

Datum: woensdag 23 november 2016
Tijd: 9:30 – 16:00 uur
Locatie: Hoofdkantoor Quantore, Beuningen
Voor wie: alle Quantore-leden uit de kantoorvakhandel branche

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over de kennissessies en het dagprogramma vindt u op de website van Quantore (log eerst in met uw Quantore account).

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen