Nina gaat verder als Fisi in de kantoorvakhandel - Logic4

Wie kent Nina niet, hét voorbeeld van een complete software- en e-commerce-oplossing waarbij alles wat u nodig heeft in één systeem zit. De voor u zo bekende software is door het Enschedese bedrijf Logic4 specifiek voor en samen met de kantoorvakhandel ontwikkeld. De naam Nina zult u binnenkort niet meer tegenkomen, maar wees gerust: de software blijft! Nina gaat namelijk verder onder de nieuwe naam ‘Fisi in de kantoorvakhandel’. En dat levert u veel voordelen op.

Logic4 kwam ruim drie jaar geleden voor het eerst in contact met de vakhandel. En inmiddels heeft het bedrijf een gerenommeerde naam in deze branche. “Al vrij snel raakten vakhandels geïnteresseerd in onze software en werd er massaal voor onze oplossingen gekozen”, vertelt Logic4-directeur Danny Nijland. “Om al deze bedrijven snel en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de software al snel in een aparte business unit ondergebracht: Nina. En natuurlijk gaven we Nina ook meteen een persoonlijk gezicht, een visueel visitekaartje. Toen werd iedereen verliefd.”

Nina, op maat gemaakt voor de kantoorvakhandel

Het duurde nog geen jaar of Logic4 was in de vakhandel marktleider op het gebied van ERP-, CRM- en e-commerce-software. De volledige alles-in-een-oplossing Nina werd zelfs gekoppeld aan alle grote distributeurs. “We hebben als organisatie in de loop der jaren enorm veel kennis opgedaan in deze markt. Ons team van specialisten heeft zich helemaal vastgebeten in de branche, om Nina voor honderd procent aan te laten sluiten bij de wensen van de vakhandel. Ook hebben we klanten om input gevraagd, zodat we Nina voor hun kosteloos en op maat door konden ontwikkelen”, zegt Nijland.

Fisi (visie) op uw branche

Logic4 wil het concept van branchespecialisatie nu verder voortzetten, maar wil daarbij wel dat de verschillende branches van elkaar kunnen profiteren. Nijland vertelt met trots: “Vandaar dat ons product Nina nu verder gaat onder de naam ‘Fisi in de kantoorvakhandel’. Een frisse en professionelere naam die aangeeft dat zowel wij als onze klanten Fisi (visie) hebben. Hetzelfde team van specialisten bouwt verder aan deze software. Voor onze klanten verandert er dus niets, al kunnen zij wel rekenen op nog meer voordelen.”

Spiksplinternieuw e-commerce-platform: Next

En er is meer. Nijland gaat verder: “Tevens kunnen we aankondigen dat we als experts in de wereld van e-commerce een spiksplinternieuw e-commerce-platform lanceren, volledig gebouwd met de zeer uitgebreide wensen vanuit de vakhandel in ons achterhoofd. Dit platform gaat Next heten. Alle gebruikers van de huidige Nina Unlimited Webshop worden geheel kosteloos gemigreerd naar dit state-of-the-art webshop-platform.”

Next, uiteraard responsive

De voordelen van Next zijn gemakkelijk op te sommen. “Zo wordt het platform volledig responsive. Dit betekent dat het design zich aanpast aan de afmetingen van het apparaat waarop het wordt getoond. Oftewel, als iemand uw webwinkel bezoekt op zijn/haar smartphone, dan past het design zichzelf aan aan het formaat van de betreffende smartphone. Hetzelfde geldt voor een tablet. Doordat het design zich automatisch aanpast aan het apparaat, ervaren uw online klanten altijd een optimale user experience. Dit alles zal uw conversie op mobiele apparaten verhogen”, aldus Nijland.

Totale integratie met Fisi

Daarnaast kunt u in Next nagenoeg iedere pagina van uw webshop geheel naar eigen wens opmaken en kunt u het artikeloverzicht persoonlijker maken. Het platform is dus tot in detail te personaliseren. “En uiteraard is er een totale integratie met Fisi, omdat wij het bedrijven graag makkelijk maken met een krachtige alles-in-één oplossing. Het is zowel een B2B- als B2C-platform, waarmee wij ons richten op volwassen e-commerce-organisaties. Met Next behoren wij tot de absolute top van webshopsoftware in Nederland”, vertelt Nijland. “Binnen de vakhandel is Next op dit moment, in combinatie met Fisi, het meest krachtige systeem dat beschikbaar is. We blijven immers specialist in de kantoorvakhandel, daar verandert niets aan!”

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen