Online marketing diensten voor klanten | Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce

Een primeur! Vanaf april 2018 kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van Logic4 webshop software ook hun online marketing bij ons onderbrengen. Zo hoeven onze klanten zich niet zelf te buigen over de ingewikkelde materie van o.a. Google Analytics, Adwords en SEO, maar kunnen ze toch maximaal groeien met hun webshop.

Waarom is Logic4 & marketing zo’n logische keuze?

Het idee voor de marketingdiensten is ontstaan door vraag vanuit de markt. Veel van onze klanten willen graag de volledige functionaliteit van de Logic4 Commerce Suite inzetten, maar hebben te weinig tijd om zich er echt in te verdiepen. Externe (online) marketingbureaus kunnen ook ondersteunen, maar zij missen vaak de kennis van alle uitgebreide functies binnen het pakket. Door het aantrekken van ervaren en gecertificeerde marketeers, hebben we hier nu de ideale oplossing voor. Onze specialisten weten alle ins en outs van online marketing én kennen het pakket van Logic4 op hun duimpje. We geven dus niet alleen advies, maar voeren het plan ook voor je uit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom zijn er ook geen vaste lijstjes die we afwerken. In overleg kan Logic4 ondersteunend optreden of de gehele marketing van jouw webshop(s) voor haar rekening nemen. We starten altijd met een intakegesprek waarin we de wensen en doelen doorspreken. Wordt er al iets aan online marketing gedaan of beginnen we from scratch? Gaat het vooral om analyse en advies voor verbetering of gaan we het gelijk tot in de puntjes aanpakken? Waar is snel winst te behalen en waarmee valt op de (middel)lange termijn flink te scoren?

De antwoorden op deze en meer vragen werken we vervolgens uit in een plan van aanpak. Dit is geen langdradig strategiedocument van 80 pagina’s, maar een concreet overzicht van punten die volgens ons het grootste effect zullen hebben op de vindbaarheid, uitstraling en conversie van jouw webshop. Is het plan van aanpak akkoord, dan gaan we aan de slag! Natuurlijk houden we continu contact over de uitgevoerde werkzaamheden, sturen we iedere maand heldere rapportages en passen we de plannen aan als dat nodig is. Omdat de marketeers, consultants en ontwikkelaars letterlijk slechts een paar meter bij elkaar vandaan zitten, kunnen we heel flexibel zijn en snel schakelen.

Welke online marketing diensten bieden we aan?

 1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 2. Google Adwords / Microsoft Bing Ads (SEA)
 3. Google Shopping
 4. Microsoft Bing Ads
 5. Google Analytics / TAG manager
 6. Social media marketing (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram)
 7. Remarketing/Retargeting
 1. Marketingplan
 2. Bannering
 3. E-mail marketing
 4. Blogs
 5. Linkbuilding
 6. Contentbeheer webshop
 7. Iets anders? Vraag het ons!

Meer weten?

Net als de software van Logic4, wordt ook de marketingondersteuning aangeboden in de vorm van maandelijkse pakketten van 6 tot 48 uur. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kunnen we continu doorbouwen aan een succesvolle online winkel voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over de werkzaamheden die we kunnen uitvoeren, of wat de prijzen zijn? Neem contact op via onderstaand formulier, of vraag het rechtstreeks aan jullie vaste contactpersoon.

Ja, stuur mij meer informatie over de online marketing diensten!

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen